Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FIREBLADE78

addikt

Köszönöm. Van Bömös kártya. Majd aktiválnom kell. Holnap megyünk Pestre. Korán indulunk,mivel nyári gumi így nem kockáztatom. Nem verném oda egy nap után. Sajnos a hotelben liftes mélygarázs van és azt offolom. X5-el anno fél óra volt kiállni :O
    Még szoknom kell a kicsi váltókart. Állandóan felette kavillálok ;] Ahhoz képest,hogy alpesi fehér,nagyon szép. Kezdem megszokni a kék vesét is. Fekete lenne az igazi,de ami késik... 100 %-on olyan 400 km-t mutatott a tippelő. Jelenleg 92 % 359 km. Próbálok nem foglalkozni ezzel,nem ráparázni. Ha hirtelen menni kellene valahová időre,még mindig ott a swift 😃 azt könnyebb megtankolni.
    Gyorsulás: nem volt még igazán erős autóm. Ez valami brutális. Bele sem merek gondolni milyen az m50. Ez a teljesítmény is felesleges. Olyat koppan a fejem néha. Nagyon ésszel kell padlózni. Ugye 19-es felni. Ha én konfigoltam volna össze biztosan 18-al kérem. Sikerült egy kártyút elkapni kicsi sebességnél pont a c mobil előtt,olyat röccsent,koppant... Na mondom most basztam szét az új gyönyörű felnit,de hála istennek semmi nem lett belőle. Sajnos nem duplaüveges és így a keret nélkülin behallatszik az utca zaja,de nem vészes.
    Kis negatívum ki be szállásnál,hogy a combom súrolja a kormány alját. Feljebb kellene állítanom,de akkor lehet ülést is változtatni kellene. Ez a comfort bejutás kva jó. Csomagtartó nyitás lábbal jó pofa és működik. Megvan rá a technika. 230-as kábelt persze nem adtak,vegyél...

[ Szerkesztve ]

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés