Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
válasz
brumi1024 #72453 üzenetére
Engem itt leakartak húzni pár feleslegesen kicserélendő alkatrésszel úgyhogy én nem ajánlom
Úgy mentem oda hogy máshol elállítgatták a futóművem, ottservicenel rendeltem 2 új gumit felgumiztattam és akkor levolt beszélve hogy futómű állítás is legyen hogy ne kopjon félre az új szett. De azt nem állította be a jóember mert szerinte egy szilent "már fáradt" kikéne cserélni 90k-ért, mondom neki az új gumi félre fog kopni mert 2 héttel későbbre fog tudni időpontot adni, nem nagyon érdekelte...
Amíg várakoztam ezt a "most nem tudjuk beállítani kikéne cserélni valami alkatrészt" eljátszották még 2 másik madárral is.
Másnap máshol átnézték és érdekes ott nem volt fáradt a szilent és be is állítottak, 3 évvel később tényleg ki kellett azt a szilentet cserélni amit szerettek volna ott akkor nagyon , viszont mint kiderült nem befolyásolja a futómű geometriát
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest