Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #13648 üzenetére
ja szerintme is.
nem tom mit tegyek.télen amugy is sokat evett eddig is.
majd tavasszal igaz most van egy elég bíztató komplett cumo.
de azt mondjáka tengely kopottsága ennyit nem dobhat rá. .ja meg az injektoralsó felső tömítés szivárgása sem.max decikben mérhető.de itt kőkeméyn literekről van szó.passz.nem tudni mi lehet az oka.
lambdá.t meg légtömegmérőt mondjáka poweren.de ha ezek xarok lennének nem menne a kocsi.utaló jel lenne.fulladozna.stb.de nincs ilyen.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
DreaD88
tag
Eme jószággal találkoztam ma
[link]"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
dragonfx
veterán
tankoltam 6e.ért a molnál.(368).mentem 80km és nemsoká világítani fog a mutató.
na lehet rekordot döntök.lehet már a 14é is imádkozni kell.
tiszta vicc.
lehet tényleg nem rendeltetésszerűen hazsnálóm az autot."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Calogero
addikt
Ebbe most egy kicsit beleszerelmesedtem
-
DreaD88
tag
válasz Tálydi #13632 üzenetére
Rákötötted a régi inverterekre?
Az emblémát mivel rögzítetted?Lehet hogy csak a képen tűnik úgy, de úgy látszik, mintha kicsit fel lenne csúszva a piros, a kék meg mintha alul jobbra konvergálódna...
amúgy meg
[ Szerkesztve ]
"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
DreaD88
tag
válasz Tomics #13629 üzenetére
Az igaz, hogy több cucc van benne, amikből nálam valszeg 1-2 cserére is fog szorulni nyáron.
És aszem (de javítsatok ki ha tévedek) Bubu79 szavaival élve, az E30 valóban egy faék (nyilván jó értelemben)Nekem is azt mondták, hogy nagy, meg éppen hogy be tudom passzírozni, a kertbe xD
De ezt az első pillanattól kezdve éreztem (ellentétben eddig sok más autóval), Tálydi már látta, hogy vezetem és parkolok vele (kérdés nem merül fel, hogy elfér-e, ha úgy érezteti velem, hogy elfér, akkor el is fér )És így, hogy az E30-ak relatívan drágábbak mint az E34-ek, így sem veszed számításba az E34-et?
@Tálydi: tudom, hogy 5 perc van rá, a windows óráját néztem, csak elbÄsztam, sry
[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
válasz DreaD88 #13627 üzenetére
SENIOR TAG LETTEM!
5perc van szerkesztésre, egyébként ja, már nyáron ÉN hallottam valamit, de mostmár mindenki hallja de nem akarom szét offolni topikot, x...
(#13629) Tomics:
Hidd el, hogy nem olyan nagy Egyébként mivel is van benne több elektronika? ablakemelő+abs?
Most olvasom aláírásod Alek POWA[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
MPowerPH
félisten
Azért lehet érezni a meleget, ma 350km-et 25 literrel megtettem, igaz 110-120-nál csak ritkán mentem gyorsabban. Ezek a -10-ek elég brutálisan belerondítanak a fogyiba is. A nagy átlagom végre megint 8.0l/100. Igaz az sem kevés, de ezt kell szeretni, ez az esztendő nem úgy sikerült sehogy sem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tomics
addikt
válasz Tálydi #13620 üzenetére
Régebben lehetett találni 3-400akért viszonylag jó állapotúakat, de úgy látom ma már megy fel az áruk főleg a szép állapotúaknak. + bmwpoweren is találtam párat ami használtautón nincs fent. A 18i már nem 6 hengeres ugye? Ha már bmw akkor legyen 6 henger úgy vagyok vele
Dread: elolvastam, csak nem volt erőm akkor válaszolni rá szerintem E34-től elpártolok, elég lesz nekem az E30 is
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tálydi
senior tag
(#13623) DreaD88:
Használd a szerkesztés gombot!
Az az év átbaszása volt, mellesleg az utóbbi 1hónapban 3szor neki mentek be is van horpadva már, és erőteljesen ciripel(#13625) Tomics:
Kurv@ra felmentek az E30 árak, valami hihetetlen, és igen a 18i, már nem 6 henger, és jól látod a BMW az 6henger... DreaD88 E34 ében is olyan hangok vannak 3500tól, hogy beszarsz, nem lehet megunni (szerintem gondold át az E34 eket, lehet azzal is vicceskedni, olcsóbb is, tényleg gondolkozz rajta szvsz)[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
DreaD88
tag
válasz dízelracer #13621 üzenetére
fehér B Vectrát netán?
(Tálydi tudja miért kérdem)
-
DreaD88
tag
válasz Tomics #13619 üzenetére
Az e-mail címedből kimatekozva xD, kb 1 évvel vagy idősebb nálam.
Ha átírást, meg minden egyéb költséget beleszámoltál, akkor azt mondom vedd meg!
Ha hobbiautóként használod és nem létszükséglet, hogy minden nap naprakészen várjon, hogy munkába vigyen, akkor ha kisebb dolgokat javítgatni kell az nem gond.
Motorikusan legyen jó, és minél kevesebb hibával.Valamivel több mint 7 hete van meg az E34-em, nem akarom lekopogni, de motorikusan eddig oda vissza veri, a 10éves, egyáltalán nem széthajtott 1.6-os zafiránkat, a traktorunkról (f. mondeo ) nem is beszélve.
Van néhány hibája (de azt privátban ki is fejtettem, lehet olyan hosszú lett, hogy azóta sem sikerült végigolvasnod? )Mondjuk évi 10-15e km az szerintem több mint hobbiautózás
Én olyan 5e km/év-vel számolok az enyémbe (az első 2 évben biztosan), mint hobbiautó..."INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
Tálydi
senior tag
válasz Tomics #13619 üzenetére
1. Az üzemanyag itt már csak drágább lesz.
2. Az "utak" is csak egyre szarabbak lesznek
3.3-400k ért E30 at nem találsz, nem hogy 20i-t főleg jó állapotútszerk.:Az első találat,ez mi? a második találat 320i-re már kinéz valahogy
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tomics
addikt
Gondolkozok egy E30 20i vásárlásán, csak a növekvő (már most kurva drága) benzinár tart vissza, na meg a magyar útviszonyok Komolyan mondom egy főútvonal minősége lassan olyan lesz mint pár éve egy isten háta mögötti mellékúté...
Ha már megvenném (első saját autó lenne) akkor úgy csinálnám hogy a vételárából rendberaknám, a hibákat kijavítanám, felújítanám egy kicsit, aztán hobbiautónak, élményautónak tartanám évi 10-15k km-re kb... Lehet hogy pár év múlva megbánnám hogy nem mentem bele, ha már tényleg az egekben lesz a benzinár...hát nem tudom, nagy dilemma...de kicsit drága hobbi lenne Na meg itthon nehéz lenne egy viszonylag jó állapotú nem széthajtott motorút találni 3-400ezerért[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tálydi
senior tag
-
DreaD88
tag
válasz dízelracer #13616 üzenetére
Akkor már tudjuk, hogy honnan van a "kis" hetese
[link] ez biztosan jót tett neki... -.-
egy targonca villái eléggé közel vannak egymáshoz, ahol pedig a megerősítések vannak az alvázon, azok meg sokkal távolabb vannak.
Ráadásul a szűk villák már majdnem hogy középen emelik a bimbit, ergo a kasztni...."INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #13608 üzenetére
hátja.
de maga a kasztni a design bejövös.csak hát kéne bele pár extra.mérhetetlen pénz belapátolás
lehet betegnek hisztek.de egyre jobban jön be ez az e28.meg az e30 is.
e28 525i.
ha jól tom 1150kg 163 lovas ..azé az nem kicsit menne .ja és az 6os benyás moci.könnyebb lenne a csere ....akár még egy m52 is elég lenne bele.ujrafény.ültetés.vad fekete felni.csak króm és fekete színek rajta.de azért a piros féknyereg meg az a világoszöld weitec rugo kiemelné. .középre kivezetve ovál kipuff."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tálydi
senior tag
-
-
dragonfx
veterán
-
Tálydi
senior tag
Eeeeh, what’s up, doc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest