Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Vangelis #12016 üzenetére
Bár nem tudom mennyiért ment el az autó, de egyik hsz-ben olvastam, hogy 1,7 körül. Annyit egyébként ha nem vettem volna egy hónapja autót, sztem én is adtam volna érte, igaz nekem az csak banki hitelre ment volna részletre, nem Kp... Az meg lehet neked nem lett volna már jó, mert bajlódni kell vele. Remélem azért többért sikerült eladnod, mint 1,7 mert annyit tuti megért a képek/leírás alapján..
Én annó ezen gondolkodtam sokat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest