- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
válasz
Jhonny06 #4138 üzenetére
Azért, mert 1 tárgyból csak kétszer mehetsz ingyenesen vizsgázni. Ha egyszer felvetted a vizsgát (első tárgyfelvételnél), akkor az is beleszámít a kettőbe, függetlenül attól, hogy elmentél-e. Vizsgakurzusnál meg onnan folytatódik az alkalmak száma, ahol első tárgyfelvételnél abbamaradt. Sajnos ezzel már én is szívtam.
-
Jhonny06
veterán
Egy vizsgakurzus 2. vizsgájáért mi a f***omért írja ki a Neptun, hogy fizetni kell?
(Nem a pénzzel van a gond, hanem a határidővel leginkább.)
Az előző félévben az adott tárgyból 1 vizsgát vettem fel, amire nem mentem. Ha ebben a félévben felvettem vizsgakurzusként, akkor az előző félévi alkalmat miért számítja bele? Mi köze van a tavalyi félévnek bármihez? Mert ebben a félévben ez a második vizsga, amit felvennék a tárgyból, de ez az üzenet fogad:
"A vizsga jelentkezési feltétel nem teljesül!
A tárgyból a harmadik, illetve azt követő vizsgaalkalmak IV díj kötelesek. A feltétel kiértékelése : Hamis" -
daffy1989
tag
egyébként utánanézve igazad van,így viszont nem értem,hogy én miért nem fizettem
-
daffy1989
tag
válasz
Studiossrác #4133 üzenetére
én meg akkor közlöm,hogy hiába vettem fel sokadjára egy tárgyat NEM kellett fizetnem érte,mert volt közte vizskakurzus is. akkor megúsztam,de mivel velem ez volt,ezért ezt is mondom,mert ez a saját tapasztalatom. csak eltudom dönteni ,hogy fizettem vagy sem
felvettem az elektrót 2-ra vizsgaként és 3-ra simán és nem fizettem egy forintot sem -
Studiossrác
aktív tag
válasz
daffy1989 #4132 üzenetére
Légyszíves ne írogass már ritka nagy ökörségeket
.
Nézd meg elősször a tvszt. Vizsgakurzus is tárgyfelvétel, teljesen egyértelmű. Kreditekért meg államin csak harmadik vagy azutáni tárgyfelvételeknél fizetsz. Ha másodszorra vetted fel, akkor nem. Viszont vizsgakurzus kreditdíjja valamivel olcsóbb, nézze meg a tvszt, akit a konkrét összeg érdekel
-
buherton
őstag
válasz
Jhonny06 #4129 üzenetére
A vizsgakurzus is tárgyfelvételnek minősül. Hiszen magát a tárgyat felvetted, csak éppenséggel nincs előadás. Más különben mindenki csak a vizsgakurzust venné fel, és bejárna előadásra.
Ha jelentkeztél vizsgára, akkor egy lehetőség kilőve az adott félévben (úgy kell figyelembe venni mint ha elmentél volna rá). Nem számít, hogy elmentél-e vagy sem. Így ha első alkalom, akkor a következő még nem fizetős, ha jól emlékszem. Ha nem így lenne, akkor nagyon elszaporodnának az ilyen "visszaélések" és papíron mindig telt házas vizsgázások lennének.
-
Jhonny06
veterán
A vizsgakurzus nem számít 2. felvételnek, csak a keresztfélév, meg a sima, nem? Tehát amikor ténylegesen van előadás, nem csak vizsga.
2: Ha van holnap egy vizsga, amire nem megyek, de már nem tudok lejelentkezni róla, akkor a következőre gond nélkül feljelentkezhetek? Tehát nem fogja kiírni, hogy már jelentkeztél egyre, stb? Mármint azután, miután lement a vizsga és inaktív lesz, nem most rögtön egy újra, mert akkor kiírná, azt tudom.
-
mepet
addikt
válasz
sziada5925 #4127 üzenetére
Ha kéne még mellé jegyzet, esetleg másik kötet az Elektronikus áramkörökből, akkor ajánlom magamat: eladó jegyzeteim
-
Petike6
tag
Márkó Tavaszmező
-
donjohnson
addikt
-
Petike6
tag
Sziasztok! A héten megyek Elektronika I. vizsgára. Valami értelmes anyag nem létezik erről sehol? Kovács Csongor és társai már megvoltak..
Órai jegyzet meg számomra félelmetes.
-
mepet
addikt
Jaaaaajj, de elcsesztem...
A köv. félév lesz a kandón a 7. levelezős (C tanterv) félévem.
A köv. félévben pedig csak 2 szabadon választhatót hirdettek meg. Nekem pedig 3-at kéne teljesítenem. Még agyalok, hogy kivel és mit okosítsak ezen, de hogy nem lesz egyszerű kérdés az tuti...Ezek indulnak:
-fénytávközlés
-adat és információ védelem (ezt már teljesítettem)Ezek közül kéne, hogy induljon mégegy:
-természettudományok alapjai
-szervóhajtások
-ökológikus műszaki konstrukciók
-komplex villamos rendszerek
-szórakoztató elektronika
-elektronikai alkalmazások
-szabadalom és szerzői jog
-multimédia
-prezentáció
-kábeltelevízió
-fizika kultúrtörténeteAz utóbbi listából több az, 1., a 3. és az 5. félévre van kiírva hivatalosan, szóval elvileg indulnia kéne. Némelyiket még sosem láttam kiírva...
Na majd kiokoskodok valamit, ha esetleg van valami tippetek, hallgatom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest