- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
válasz
haromegesz14 #5698 üzenetére
attól függ, hogy melyik karon / szakon vagy. TO-n kérdezd meg, hogy melyik tanár az illetékes.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
ha felveszek egy pótvizsgát, de közben meglesz a sima vizsga, akkor a pótot leadhatom majd előző nap 12 óráig?
mert egyelőre úgy érzem, hogy nem lesz meg a mostani. -
donjohnson
addikt
válasz
neil_mullen #4239 üzenetére
ez inkább felzárkóztató, nem is előkészítő. ha ezt előre tudom, akkor én se mentem volna rá feleslegesen. a középiskolai matekot ismétlik át veletek pár napban összetömörítve.
-
donjohnson
addikt
válasz
sziada5925 #4218 üzenetére
leadni is lehet meg még felvenni is rendes tárgyfelvételi héten. ez még csak az előzetes volt.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
9 kreditem van eddig szabadon választhatókból és kéne még egy tárgy, hogy meglegyen a 10. ki is néztem dőring elektronikai alkalmazások című tárgyát, ami viszont 4 kredites. így lenne 13 szabadon választhatókból. ez még belefér, vagy már nagyon túllépném?
előre is köszi a válaszotokat!
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
azt is megteheted, kérdezz meg másokat, hogy nekik mikor van gyakorlat (én is csináltam, főleg villany 2-nél lesz hasznos majd). szini gyakorlata a legjobb szerintem. raisz-ot messziről kerüld el, nem tud tanítani. reischig egy fokkal jobb raisznál, de őt se ajánlom. a többieket nem ismerem.
-
donjohnson
addikt
hát az attól függ, hogy ki adta és milyen órán? előadás vagy gyakorlat?
bár előadáson nem szokás csak úgy nagy zh jegyeket osztogatni, max egy jópont lehetett nála és csak poénkodott erdős vagy szini. de mindenesetre jól jöhet az még, ha ilyenért megjegyezte az arcod.
ha gyakorlaton kaptad, akkor az kis zh, és a félévi gyakjegybe számít bele. -
donjohnson
addikt
sziasztok,
ha c tanterves vagyok, akkor föl lehet vennem b tanterves órát szabadon választhatónak?
konkrétan szórakoztató elektronika érdekelne a kandón, ami ugye b tanterves, hogy beszámítják-e így nekem felvett kreditként? -
donjohnson
addikt
sziasztok,
nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a kando.tk -val? -
donjohnson
addikt
válasz
Alexios #2534 üzenetére
elvileg még hívhatnak holnap is, meg holnapután is, de azért nem ártott volna megvárni azt a hívást, hogy biztos legyen az utazás, mert a levélben ez áll:
"Augusztus 11-én várd, hogy megcsörrenjen a telefonod és megkapd két nagyon kedves titkárnőnk (Adri és Helga) egyikétől a hírt, hogy jöhetsz a GT-be. Ezek után a CIB Bank ezen bankszámlaszámára bla bla bla adományt küldesz..."
-
donjohnson
addikt
titeket is hívtak már gólyatáborral kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest