Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
darkrock
üzenetére
eMAG-on volt némely szín néha olcsóbban. És most találkozott az alcsony ár és a multi/elektro hétvége úgyhogy 71xx forintra jött ki. Minden hétvégén érdemes lecsekkolni. Most egyszerűen nincs idő/energám elmélyedni benne. Pláne, mert amiért engem érdekelt volna egy pocketsize BT hangszóró arra nem igazán jó: délutáni sziesztához vagy lefekvéshez, párna mellett halkan szóljon, ugyanis a 1. és 2. hangerőszint annyira halk, hogy a hangokat elnyomja az erősítő alapzaja. A 3-iknál már kezd normalizálódni a jel/zaj viszony de még nem az igazi. A 4-ik hangerőszint meg már olyan hangos, hogy használhatatlan pihenéshez, elalváshoz. És akkor még ott van további 10-20 hangerőszint.... Nekem meg a tököm kivan az ennyire flegma "tervezéssel". Idézőjelben, mert ez minden csak nem megtervezett.
A Soundcore app és a custom EQ részleg viszont tetszik, elég részletes az EQ és a frekvenciák is szabadon választhatók. Nincs megkötés, hogy előre definiált frekvenciákat lehetne halkítani-erősíteni.Zenére is kevés ez a méret. Értelmezhetőbb hangképhez kell a Uboom L vagy Flip 6 és hasonszőrű társaik.
1 valami tetszett: betettem a nyakam mögé a pulcsim kapucniájba és úgy egész érdekes élmény volt hallgatni, ahogy rezonáltatja/masszírozza a nyakam a mély. Egyből el is képzeltem, hogy egy nyakravalót varni neki (vagy átalakítani egy utazó nyak párnát) és akkor kerti és házi munka közben egész jó élmény lehet, miközben se a család, se a szomszédok nem szenvednek nagy hangnyomástól. Talán ilyesmire jó lehet egy pocket hangszóró. Podcastre és munka közbeni háttérhangokhoz (zenére csak hát elég korlátos hangképpel).
Még 40-50 cm magam elé téve az asztalon is kevés az élvezhető zenéhez, szerintem. Persze ez én vagyok, mert még sokszor még a kedvenc zeném se tudom élvezni, ha nagyon gyenge a hangkeltő hangképe. -
balpis
őstag
válasz
darkrock
üzenetére
79$, de kevés kuponos ismerettel is lejjebb mehet.
Nem sokat keresgéltem tegnap, de feldobott egy 150 felett 15% kedvezményt, így 2db valamivel 140$ alá került
Remélem, meg is jön hamar, de úgy tűnik, a lengyelek sokkal lassabban postáznak, mint a kínaiak ...
(awaiting shipment...) -
carl18
addikt
válasz
darkrock
üzenetére
Spanyol raktár? Ingyen szállitás? És vám sincs rá? 15E-ért jó vétel volna számomra is a Doss SOUND XL.

Csak kár hogy 2 kg
Amúgy Hopestar A6 valaki nézte már közületek? Aliexpressen valami 70 dolcsi környékén meg lehetne venni. csak hát a szállitás vám nem tudom lenne-e és mennyit dobna az áron.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jónak tűnik, és valóban azt írtam, hogy a kialakítás mindegy, de ez már kívül esik a hordozhatóság kategóriáján, és sajnos az viszont feltétel lenne. Ennek tudatában lenne valami más?