- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
biega
aktív tag
válasz
Acélfarkas #8378 üzenetére
Nálam sajnos elfelejtette, pedig az utolsó firmware volt rajta, ettől eltekintve nagyon elégedett vagyok vele.
-
biega
aktív tag
válasz
Acélfarkas #8376 üzenetére
Én automatikusan rányomtam, hogy frissítsen,mert hetente elfelejtette az EQ beállításokat.
-
biega
aktív tag
Akit érint, a Soundcore Motion+ firmware frissítést kapott.
-
biega
aktív tag
Van tippetek TV-re köthető soundbarra, ami már jó hanggal rendelkezik, de nem 400€?
-
biega
aktív tag
Köszi a válaszokat
, igazából a Dockin D Fine+ és a Denon Envaya 250 feletti kategória érdekelt, de 4x drágábbat nem akarok venni, viszont mindenképpen meghallgatok egy Denon Envaya 250-et.
-
biega
aktív tag
Nagyon megkedveltem az Anker Soundcore Motion+-t, de motoszkál bennem a gondolat, hogy mi van felette
.
Később mit érdemes meghallgatnom, ami már komolyabb előrelépést mutatna? -
biega
aktív tag
Nejemnek vennék a melóhelyre egy bluetooth hangszórót.
Melyiket vennétek ezek közül:
- Tribit MaxSound Plus
- Tribit XSound Go
- Anker SoundCore 2A fórumban olvastam, hogy a MaxSound Plus eldobja a BT kapcsolatot időnként, nagyon fontos lenne, hogy ezzel ne legyen gond. Itthon egy Soundcore Motion+ használunk, amivel meg vagyunk elégedve.
-
biega
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a napokban kapott tanácsokat
, végül a Soundcore Motion + lett az Amazonról 76€-ért.
Nejem a melóhelyen egy HMDX Jam Classicot használ, ha már így belejöttem, akkor vennék neki is egyet, de max. 25€-ig. Eddig a Zealot S31 ami szimpatikus, tudnátok erre is javasolni? -
biega
aktív tag
Segítsetek :D
Telefonról hallgatnánk zenét, melyiket javasolnátok ezek közül?
Max. lakáson belül hordoznánk ide oda. Úgy látom mindhármat dícsérik, melyik lenne a legjobb?
- Tribit MaxSound Plus
- Blitzwolf BW-AS2
- DOSS SoundBox XL -
biega
aktív tag
Mit javasolnátok telefonról történő zenehallgatásra, Tribit MaxSound Plus vs. Blitzwolf BW-AS2 vagy esetleg jobb javaslat?
Max. 50 euróig mennék el, de jobban örülnék, ha olcsóbb lene.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest