- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
theobaldo
csendes tag
válasz
Animeme #3629 üzenetére
Ha lehet egy javaslatom mindenki felé,mindenképp próbálja ki a készüléket mielőtt megveszi,rendeli stb...én az Arénás MM-ben voltam,fekete szombaton,de ahol nem ment a párosítás,adtak mini jack-et..bár eleve gyanús..na mind 1...szval kedvesem is azt mondta,akinek állítása szerint nincs is jó hallása,h bizony hallani a különbséget ... tudom, hogy nem olcsó kategória, de nekünk a Bose még mindig etalon..ja a linkelt összehasonlítós oldal is nagyon jó sztem,bár tudom,h a sokak által kedvelt kevésbé ismert márkák nem szerepelnek rajta..szval köszi a segítséget,s mindenképpen próbáljátok ki sztem..de megéri a vízen kenyéren élés .. XDDDD
-
theobaldo
csendes tag
válasz
Imi1981 #3516 üzenetére
Nagyon köszi !!
Én is egyenlőre csak ilyen videókon "vacillálok", de ahogy itt ajánlották élőben meg kell hallgatnom a Beoplay P2-t...a Bose-t már hallottam, meg "alap" nálam, de ahogy mondtad a hangminősége nem az ereje a lényeg, pl bionyítottan a hallás romlásban is az játsza a fő szerepet..de bocs az off-ért XDD,szval köszi még 1x,s ha van kedved személyes tap-ot megosztani, akár privátban is jöhet XDD
-
theobaldo
csendes tag
válasz
Krill77 #3479 üzenetére
Üdv!
Végre egy válasz, nagyon köszönöm !!
Hát ha ennyire rosszak,hogy egy Jam 20e is jobban szól, akkor ki kelj ábránduljak az említett márkákból,de akkor sajnos te sem tudtad összehasonlítani a kettőt azonos körülmények között...viszont nagyon köszönöm a véleményt,mindenképp meghallgatok egy Jam-et..köszi ! -
theobaldo
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha valaki volt olyan szerencsés helyzetben , hogy azonos feltételek mellett ki tudta próbálni a Beoplay P2-t és a Bose SoundLink Mini II-t, akkor legyen szíves ossza már meg velem az abszolút "szubjektív" véleményét a hangzást illetően. A többitől tekintsünk el, most csak a hang minőség érdekelne..kicsit rázós, hogy erősen Bose párti vagyok, de a dánok is a szívem csücskei..szval köszi előre is a véleményeket ! Pá !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest