Hirdetés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
darkrock
üzenetére
eMAG-on volt némely szín néha olcsóbban. És most találkozott az alcsony ár és a multi/elektro hétvége úgyhogy 71xx forintra jött ki. Minden hétvégén érdemes lecsekkolni. Most egyszerűen nincs idő/energám elmélyedni benne. Pláne, mert amiért engem érdekelt volna egy pocketsize BT hangszóró arra nem igazán jó: délutáni sziesztához vagy lefekvéshez, párna mellett halkan szóljon, ugyanis a 1. és 2. hangerőszint annyira halk, hogy a hangokat elnyomja az erősítő alapzaja. A 3-iknál már kezd normalizálódni a jel/zaj viszony de még nem az igazi. A 4-ik hangerőszint meg már olyan hangos, hogy használhatatlan pihenéshez, elalváshoz. És akkor még ott van további 10-20 hangerőszint.... Nekem meg a tököm kivan az ennyire flegma "tervezéssel". Idézőjelben, mert ez minden csak nem megtervezett.
A Soundcore app és a custom EQ részleg viszont tetszik, elég részletes az EQ és a frekvenciák is szabadon választhatók. Nincs megkötés, hogy előre definiált frekvenciákat lehetne halkítani-erősíteni.Zenére is kevés ez a méret. Értelmezhetőbb hangképhez kell a Uboom L vagy Flip 6 és hasonszőrű társaik.
1 valami tetszett: betettem a nyakam mögé a pulcsim kapucniájba és úgy egész érdekes élmény volt hallgatni, ahogy rezonáltatja/masszírozza a nyakam a mély. Egyből el is képzeltem, hogy egy nyakravalót varni neki (vagy átalakítani egy utazó nyak párnát) és akkor kerti és házi munka közben egész jó élmény lehet, miközben se a család, se a szomszédok nem szenvednek nagy hangnyomástól. Talán ilyesmire jó lehet egy pocket hangszóró. Podcastre és munka közbeni háttérhangokhoz (zenére csak hát elég korlátos hangképpel).
Még 40-50 cm magam elé téve az asztalon is kevés az élvezhető zenéhez, szerintem. Persze ez én vagyok, mert még sokszor még a kedvenc zeném se tudom élvezni, ha nagyon gyenge a hangkeltő hangképe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest