- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Watcher45 #3540 üzenetére
Anyaghasználat szerintem minőségi. Fogásra is minőségi érzés. Nekem tetszik de én raktam volna bele külön magassugárzót és akkor tuti lenne. Én 8 ezerért vettem itt az aprón de fóliás új készülék. Nekem megért annyit, hogy ne várjak heteket mert ajándék volt barátnőmnek.
-
Imi1981
veterán
válasz
Watcher45 #3538 üzenetére
Azért azt hozzáteszem nincs nagy tapasztalatom ezeknél a bluetooth hangszóróknál!a régi kis kínainál jóval hangosabb és sokkal jobb melyet ad (de amiket eddig hallottam azok közül is jó mélyet ad). Az is igaz, hogy a kis Kínai kicsit szebb a magashangoknál de kb ennyi. Poweramp zenelejátszóval azért elég jól belőttem a magasat is rajta (csak ezzel tudtam mert minden más lejátszóval ha állítottam az equalizeren akkor sokkal halkabb lett, de powerampal ez a hiba nem áll fent) . A lényeg hogy nincs sok tapasztalatom ilyen kis hangfalakkal de azért azt hallom, hogy kevés alapból a magas.
-
Imi1981
veterán
válasz
Watcher45 #3533 üzenetére
Na megjött. A mély meglepően jó egy ilyen kis dobozból de a magas kevés. Equalizerel valamennyit tudok javítani rajta de akkor sem az igazi. Hangerő az jó megfelelő nekem a mély meg főleg csak a magas hiányzik és így nem érezni olyan jó hangzásúnak. Persze nem rossz csak nem is kiemelkedő.
Amúgy ez van nekem
[kép]
[kép]
[kép]UUnokaöcsémnek jbl van (nem tudom a típusát de csészealj alakú) az gyönyörűen szól! Ott minden kis csilingelő hang hallatszik és mellette ott a jó mély is. De gondolom az volt vagy 20-30 ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest