- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Harman Kardon Go Play (mini) szerintem simán adná a leírásod alapján
Csilingel, mélye is van, egyszerű a csatlakoztatás, és simán a szoba dísze lehet (mondjuk ez több Harman cuccra is igaz)
És beépített mikrofonnal is rendelkezik. Évek óta használom, azóta már több ismerősöm is vett, mindenkinél bevált.
Marshall cuccokra is vetnék egy pillantást, nekem azok is beönnek.
-
mcs
veterán
A Charge 4et pont néhány napja hallgattam, és igazság szerint túl nagy a hype körülötte. A basszus mélysége nem éri el a Sony XB33asét, a magasa finoman szólva is karcos, a közepe hiányosabb, a monóságát pedig inkább nem kommentálnám. A Sony véleményem szerint most rakta le a valaha legjobb hangzású, kisebbik XB hangszórókat a 33al és 43al. A 33asom annyira jó összeszerelésű lett, hogy zörejeknek és torzulásoknak enyhe nyomát sem érzem nagyobb hangerőn, a DSP pedig annyira precízen szabályoz vissza, hogy a basszus kellemes, puha lüktetése nem vész el.
A 31 és 32höz képest egyértelműen megéri azt a kis felárat. -
-
carl18
addikt
Az LG PK3 még a JBL Charge 2-től is gyengébb jóval, főleg mély hangok terén.
A Dockin D fine más kategória, inkább a Xtreme/Xtreme 2 ligájában játszik.
Ahogy eddig láttam, teszteket és oluv oldala alapján is nem valami jók az LG hangszórói. Talán akcióa spanyol raktárból van Doss SOUND XL 15E forintért, csak kérdés mikor akciózzák le megint.
Nekem Most Charge 2+ van, de hát még gondolkozok beruházzak-e egy D-Fine-ba majd akció esetén -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged