- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Akkor úgy látszik végre a Sony nagyot lépet előre, mondjuk a SRS XB30 és utodjainak ára mikor kifutó széria 30E forintre szokott csökkenni. Akkor annyiért már bestbuy lesz, a Charge 4 igy is hogy már több mint 1 éves se akar 38E forint alá menni.
Jött a Tribitból Xsound go-ból is egy ugraded edition!
Earfun go-ról kis leirás ha majd valakit érdekel, az akku időt tesztelve rájöttem borzalmasan sokat bir. Teljesen feltöltve 100-ra ment 3,5 órát 60% hangerőn. igy ment le 90%-ra a töltöttség, ami szerintem nagyon jó eredmény. 70-75% még ment asszem +2 órát úgy ment le 80%-ig az akkumulátor. 80% fölött nem használom, mert ott már jelentősen romlik a hangminőség+hangkép.
Azért 60%-on már elég jól hallható, és ott nagyon tartós ez a hangszóró. 20-24 óra szerintem simán kihozható belőle, de majd egyszer ha lesz rá idő csinálok egy tesztet végig zenél-e egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest