- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Akkor úgy látszik végre a Sony nagyot lépet előre, mondjuk a SRS XB30 és utodjainak ára mikor kifutó széria 30E forintre szokott csökkenni. Akkor annyiért már bestbuy lesz, a Charge 4 igy is hogy már több mint 1 éves se akar 38E forint alá menni.
Jött a Tribitból Xsound go-ból is egy ugraded edition!
Earfun go-ról kis leirás ha majd valakit érdekel, az akku időt tesztelve rájöttem borzalmasan sokat bir. Teljesen feltöltve 100-ra ment 3,5 órát 60% hangerőn. igy ment le 90%-ra a töltöttség, ami szerintem nagyon jó eredmény. 70-75% még ment asszem +2 órát úgy ment le 80%-ig az akkumulátor. 80% fölött nem használom, mert ott már jelentősen romlik a hangminőség+hangkép.
Azért 60%-on már elég jól hallható, és ott nagyon tartós ez a hangszóró. 20-24 óra szerintem simán kihozható belőle, de majd egyszer ha lesz rá idő csinálok egy tesztet végig zenél-e egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest