Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Ez igy meg csak egy hangfal😬
-
nederlanden
senior tag
Nyomtam en auxot meg mindent...ez egy Tangent amp 50,ha fulhallgatot dugok be azonnal ott szolal meg..most megint vegyek atalakitot jack-rol audiora...na ettol volt hanyingerem es ezert akartam egy komolyabb bt hangszorot
-
nederlanden
senior tag
válasz
Fejlesztő13
üzenetére
Itt nincs usb,,csak siman be van dugva a bluetooth akarmi az erosito headphone-ba
-
nederlanden
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
En is arra gondolta,h atalakito miatt nem megy ezert megprobaltam egy sony radios magnoba atalakito nelkul es ott sem megy,,,asztali cd lejatszon keresztul sem,csak kocsiban ,ott hibatlanul.
-
nederlanden
senior tag
En nagyon hulye vagyok hozza.
Segits mar lszi.
En kepernyon nem akarok semmit mert nem is olyan a nappaliba a tv(bar a masik ketto olyan),,,szoval zenet akarok hallgatni netrol a telefonom vagy az ipadrol iranyitva a hifimre jo minosegben ,Igy ezt a apple tv-t osszekotom az erositovel,vagy hogy?Ha valami pluszt tud az apple tv akkor megveszem azt is..koszi elore -
nederlanden
senior tag
Hihetetlen szivas!Eloszor is tegnap megjott ez a jack bluetooth modul aminek a csatlakozoja 3.5mm,erositon meg nagyobb,ma vettem egy atalakitot,minden ok de egyszeruen nem akar megszolalni!atkapcsol az erosito mert hallani,kapcsolodik a bluetooth modullal a tel vagy az ipad es megsincs semmi hang.A fura hogy kocsiba rogton megszolal hibatlanul,lakasban viszont mas lejatszoval sem akar.mi lehet?
-
nederlanden
senior tag
Koszonom mindkettotoknek.elegge le vagyok maradva muszaki teren igy nem is gondoltam volna h erositon jacken keresztul megoldhato.mar megyek is venni mert a rendszer adott.koszi
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok.
Mélyben-térben a legjobb Bluetooth hangszorot szeretnem a legjobb minőségben legtartósabb akkuval.😬😁
Melyiket vegyem szerintetek? Jbl xtrame,harman goplay vagy bose soundlink 3?esetleg más jobb?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest