- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Ez igy meg csak egy hangfal😬
-
nederlanden
senior tag
Nyomtam en auxot meg mindent...ez egy Tangent amp 50,ha fulhallgatot dugok be azonnal ott szolal meg..most megint vegyek atalakitot jack-rol audiora...na ettol volt hanyingerem es ezert akartam egy komolyabb bt hangszorot
-
nederlanden
senior tag
válasz
Fejlesztő13 #1178 üzenetére
Itt nincs usb,,csak siman be van dugva a bluetooth akarmi az erosito headphone-ba
-
nederlanden
senior tag
válasz
7Heads Drago #1175 üzenetére
En is arra gondolta,h atalakito miatt nem megy ezert megprobaltam egy sony radios magnoba atalakito nelkul es ott sem megy,,,asztali cd lejatszon keresztul sem,csak kocsiban ,ott hibatlanul.
-
nederlanden
senior tag
En nagyon hulye vagyok hozza.
Segits mar lszi.
En kepernyon nem akarok semmit mert nem is olyan a nappaliba a tv(bar a masik ketto olyan),,,szoval zenet akarok hallgatni netrol a telefonom vagy az ipadrol iranyitva a hifimre jo minosegben ,Igy ezt a apple tv-t osszekotom az erositovel,vagy hogy?Ha valami pluszt tud az apple tv akkor megveszem azt is..koszi elore -
nederlanden
senior tag
Hihetetlen szivas!Eloszor is tegnap megjott ez a jack bluetooth modul aminek a csatlakozoja 3.5mm,erositon meg nagyobb,ma vettem egy atalakitot,minden ok de egyszeruen nem akar megszolalni!atkapcsol az erosito mert hallani,kapcsolodik a bluetooth modullal a tel vagy az ipad es megsincs semmi hang.A fura hogy kocsiba rogton megszolal hibatlanul,lakasban viszont mas lejatszoval sem akar.mi lehet?
-
nederlanden
senior tag
Koszonom mindkettotoknek.elegge le vagyok maradva muszaki teren igy nem is gondoltam volna h erositon jacken keresztul megoldhato.mar megyek is venni mert a rendszer adott.koszi
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok.
Mélyben-térben a legjobb Bluetooth hangszorot szeretnem a legjobb minőségben legtartósabb akkuval.😬😁
Melyiket vegyem szerintetek? Jbl xtrame,harman goplay vagy bose soundlink 3?esetleg más jobb?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged