- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem igazán van lehetőségem ilyenekkel összehasonlítani. Nagy hangfal mellett minőségben nincs mit szégyenkeznie ha hasonló hangerőt nézünk, de nyilván 2x 10W nem lesz olyan gyomorrángató mint egy szekrény méretű szett erősítővel
Nem tudom itt szokott-e lenni találkozó mint a füleses topicokban, de ha lesz egyszer akkor elviszem.
-
HardRic
addikt
Úristen srácok. Megjött a Sumvision Psyc Monic.
Röviden: beszarás.
Hosszabban:
Már a kis bekapcsolónóta is jelzi hogy nem gyenge mélyekkel játszanak a Sumvisionnél. Aztán az első zene seggreültet. Legmagasabb hangerőn is tiszta hangokat tol, nincs recsegés, remegés, berezonálás. Elég fun karakterisztikája van, erős mély és cincegő magas, de ez valahogy nem vesz el a részletességből, nem hiányoltam semmit a zenéből, sőt nem egy számban új részleteket vettem észre.
Asztal alatt nagyon jól érzi magát, így sokkal jobban betölti a teret, simán helyettesít egy számítógép mellett használt 2.1-es szettet.Az anyaghasználat példás. Alumínium ház, fémrács, és elég nehéz, tömörnek érződik. Adtak hozzá töltőkábelt és egy jack kábelt is, aminek nagyon örülök, laptopon így tudok állítani az equalizeren ha éppen úgy van.
Egyetlen dolog amin talán lehetne még faragni, az a hangerő. Így is iszonyatos a méretéhez képest, de ez még nem a kisházibuli kategória. Viszont sokkal jobb, mintha azt csinálná, mint sok más gyártó terméke, hogy engedi túlvezérelni, rohadt hangos lesz, viszont recseg, ropog össze-vissza.
Szóval hajrá, vegyétek amíg van, szállítással együtt 17k-ért ez ajándék volt, nem vásárlás. És 6 munkanap alatt megérkezett angliából.
-
HardRic
addikt
Ebayen rendeltem paypallal, UK-ból, máshol nem is nagyon lehet találni. Amazonos ide sajnos nem szállít. Addig be sem linkelem az eladót amíg nem tudom, hogy biztosan jó-e.
Majd jelentkezem.
-
HardRic
addikt
Rendeltem egy Sumvision Psyc Monicot. Itt a fórumban láttam linkelve, láttam kérdezve, de senki nem számolt még be róla. Pár teszt elolvasása után muszáj volt megrendelnem. Majd írok róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged