- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
totoka2
tag
válasz
<Adamsky> #10369 üzenetére
JBL Go 3... most a kuponnapos akcióban 12.149Ft:
https://www.mediamarkt.hu/hu/search.html?query=jbl+go+3&searchProfile=onlineshop&channel=mmhuhu&path=pfkw
Köszi, megnézem a tesztet.
Teufel-t nem ismerem hangminőségre. Azért néha kertipartihoz kivinném, és akkor nem nagy baj, ha nem kell 25-30m hosszabbítóval bajlódni
Gondolom a HK akkuja is a töltési ciklusok számától, és a nagy hangerőn kivett nagy ampertől megy tönkre/fárad el. Ha tudja a töltő elektronika, hogy hálózati használatkor nem tölti/meríti az akksit, akkor lehet, hogy hosszabb életű lenne az akksi. Amúgy 10e a csere akksi ... de tényleg idegesítő lenne évente akksit cserélni benne. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10362 üzenetére
Szerintem a súly úgy lett könyebb ahogy irtam hogy a boritás anyaga mindegyik szinte megváltozott, a tetején az a vékony boritás is kicsit vékonyabb lett és csillámlik.
Az oldalsú gumilemez is cserélve lett valami karcálló anyagra, és rácsok anyaga is változott. Körömmel kocogtatva más a kongása, főként egyből feltünt hogy változott mert más a hangszóró fogása is.
De ez a rezonálás elég ritka, az egyetek 1%-ban jön elő. Amazonon olvastam még régen hogy más is irta ezt a problémát.
Megbontani nem fogom akkor bukom a garanciát. Irtam nem az összeszerelés minősége a gond, hanem az a anyag egy adott freqvenciát rezonál. Ezért cserélték le, és az új D Fine plusz nem csinálja ezt. -
totoka2
tag
válasz
<Adamsky> #10367 üzenetére
Köszi!
A JBL Go-t is megkapom annyiért ...vagy most a kuponnapok alatt olcsóbban is mint a Tribit-et. Jobban szól a Tribit mint a JBL ?
Jogos egyébként, egyik funkció(óra, ébresztő) sem szükséges a gyerekeknek.A szülői hálóban most Denon mikrohifi + B&W 601 van ... szóval ennél kellene kompaktabb/dizájnosabb "mindent egyben" megoldás, ami azért jól szól.
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10308 üzenetére
Hát minden esetre azért jó hogy Média Markban ki lehet a hangszórókat próbálni
Még pár éve voltam bent tesztelni őket, és hát sajnos az akkori Sony SRS szériát is végig teszteltem.
Szerintem is tök jó ez a online vásárlás, mert sokkal jobb készüléket is vehet az ember a pénzéért.
Ahogy elnézzem a Doss SOUND XL 20E alatt egy legjobb Budget hangszóró, Tronsmart helyet simán ajánlott. De Charge 4 helyet is ott a Anker Sound Motion plus.
Az XB 23 szerintem még igy akciósan kiemelkedő ajánalatt, főleg a fent emlitett hangszórók mellé rakva. De a hangszórók nagyrésze elveszti a létjogosultságát, főleg mióta az Anker kidobta azt a Super hangszórót!
Remélhetőleg egyre többen vesznek majd a feltörekvő márkáktól, igy majd talán a többi gyártó észhez kap hogy nagy érdemben fejlődést érjenek el. -
KunEmber
senior tag
válasz
<Adamsky> #10303 üzenetére
"Te tudod miért ragaszkodtál az offline bolthoz."
Hát, figyi, épp másoddiplomázom, jogi egyetemen azért az finom. Harmadik baba úton nálunk. Munkatársam, 5 testvérem, anyám, apám, nagyanyám vírusos. Egyik gyerek ovija zárva. Home office. Nem akartam még mással is foglalkozni.
Amúgy online rendeltem, bolti átvétellel. Ha nem tetszene, menne vissza. De nekem jó.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10305 üzenetére
Persze, mondjuk látszik is a kialakítás gyárilag 2 cellát tárolna, de valami oknál fogva kisporolták belőle.
Még valahol olvastam is hogy panaszkodtak az XB 21-re hogy 1 óra alatt teljes hangerőn és Extra bass mellet képes lemerülni csontig.
Szerintem jelenleg ebben a formában semmi létjogosultsága nincs az XB 23-nak. Mindegyik versenytársa sokkal nagyobb akkumulátort rejt.
Az XB33 már sokkal jobban megéri jobban is szól, na meg ott 4X18650-es Celle van benne. 33-34E most itthon, de jocskán megéri a felárat a kisebb testvéréhez képest.XB 23 szerintem fölösleges beruházás.
-
vigyorgó
tag
válasz
<Adamsky> #10251 üzenetére
Szia!
Tudnál segíteni? 23000 Ft ot fizettem be a PayPal számlámra, hogy meg tudjam venni az ankert.
74,52 dollárt van most a számlámon de a jelenlegi ára 75,25
Hogy tudnám én is levinni 73, 75 re ahogy nálad is van a totál? :
Várom mihamarabbi válaszod mert a black friday akció nemsokára lejár
Promo code ezt látom még amit érvényesíteni lehetne. Ezt honnan tudnám beszerezni ?
Ezt másoktól is kérdezném. -
vigyorgó
tag
válasz
<Adamsky> #10251 üzenetére
Szia!
Ehhez a seller illetve AliExpress couponhoz hogy tudok hozzáférni? Egyébként még nem regisztráltam be az aliexpress re. Csak pénteken tudom megrendelni mert a ma befizetett összeg pénteken íródik jóvá a PayPal számlámon. Épp nézem black friday akció péntekig tart. -
válasz
<Adamsky> #10216 üzenetére
az amazon-on csak visszaadni tudtam. lehet cserélik, ha firtatja az ember, de én akkor ezt nem is akartam. jah beugrott, a soundcore oldalán keresztül lehet a garis eljárást inditani.
aztán csak a teszteket böngészgettem, de másfelé nem tudtam elcsábulni. csak bizni tudok benne, hogy a másik nem fog ugyanígy elromlani. legfeljebb akkor már tényleg le lesz gariztatva. -
Klon
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10202 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek!
2db motion+ -t
lenne még egy kérdés:
A "My AliExpress > Order List > Order Detail" lapon van egy olyan, hogy "Product status" és azt írja "Awaiting Receipt" ezzel kell kezdeni valamit?
Amúgy nem értem az egészet, mert Lengyel raktárból rendeltem, és a Track Order résznél azt látom, hogy Német országban adták fel, azóta már másik 2 Német városban is járt, ill. most ott dekkol(elvileg át van adva a GLS-nek, de azóta nincs infó) mindegy, várok türelmesen...
-
válasz
<Adamsky> #10176 üzenetére
redditen van erről a hibáról bejegyzés: [link]
annyi hogy én nem frissítettem a firmwaret. az ankeresek 11-ig vannak. én ezt lekéstem. a weboldalon el lehetne inditani egy garancia érvényesítést. a postát nem tudom, hogy ki állja ilyenkor. az amazon viszont egyből adott egy vonalkódot a postázáshoz, amit a néni beszkennel a postán és fel is vesz visszaküldésre és nem kerül pénzbe nekem. majd visszakapom a pénzt ha megérkezik a raktárba.
..mert közben átgondoltam, hogy bármikor előjöhet ez a hiba. nálam az volt, hogy teljesen lemerült a hangszóró úgy, hogy ki is kapcsolt magától. feldugtam a töltőre és másnap már nem indult a bluetooth része. igy a cseredarabnál sem lesz biztos, hogy ne jöjjön elő ez a hiba akármikor
megvárom az akciós időszakot és nézek valami másik modellt. pedig a hangja és a készülékház nagyon ott van, de igy nem éri meg. -
-
válasz
<Adamsky> #10172 üzenetére
visszaküldöm, amazonos vásárlás volt.
a kis marshall emberton milyen lehet vajon?
igazából nekem kamionba kellene, mert az új vontatóban a telefonom nem szereti az android autót és a bluetooth-on keresztül meg torzitva játszik le mindent. de mivel kamion van egy kis alapzaj. ezért kellene a hangerő illetve a minőségi hangzás is. a motion+ szinte hozta a mercédes hifijének a szintjét. bár lehet megpróbálnám kicseréltetni, de nem emlékszem ilyen opcióra az amazonos reklamációnál. -
válasz
<Adamsky> #10170 üzenetére
csináltam resetet. a bluetooth és a hang+. akkor bevillan a power gomb és felkapcsol a bass led.
az aux sem mindig megy van hogy ki-be kell dugdosni, hogy végre megszólaljon. a bluetooth led azóta sem villan fel mindegy meddig nyomom.
lehet visszaküldeni??
arra gondoltam még, hogy hagyom csontra lemerülni. rádugom megint a töltőre és hátha észheztér. csakhát az még 1 nap mire ez lemerül. -
pataslogeza
aktív tag
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10165 üzenetére
Kössz a linkeket. Használtam a keresőt, úgy jutottam el az említett hangfalakhoz.
A somogyis PAR 2300BT hangfalról van valakinek tapasztalata? Ez a 220bt nagytesója, hat sávos equalizerrel, amivel elvileg be lehet állítani normálisan a hangzást, és komoly hangerőre is lehet számítani, de teszt nélkül nem akarom megvenni. -
szab13
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10144 üzenetére
Működik
"Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume"
Kikapcsoltam és láss csodát... mint borsó meg a héja
köszönöm
-
szab13
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10140 üzenetére
Bakker, igazad van, meglepődtem...
Samsung A71-el a Sony és a JBL is "együttműködik" , tehát ha a hangfalon emelem a hangerőt az látszik a telefonon is és fordítva.
Xiaomi esetén, mindkettőnél külön életet él a hangerőszabályzó (telefonon és a hangfalon is). külön-külön lehet őket szabályozni.
Erre van megoldás?
-
válasz
<Adamsky> #10057 üzenetére
a leirásban nincs semmi ilyesmi, most direkt előszedtem. de ilyen alapon a 220ba is be lehetne direkt drótozni
egyébként csak az alján a készüléknek áll odaírva, hogy:
input 5V / 2A
nyilván nem fog mindig 2 amperral tölteni, mert valszeg szabályozza a hőmérséklet függvényében, de ha én max az 1A-t adom neki akkor ertelemszerűen annyi lesz a max töltőáram és nem lesz annyira felmelegedve az akksi, mint a dupla akkora árammal. -
válasz
<Adamsky> #10055 üzenetére
jah, csak a legtöbb használtai utasitásban le van irva, hogy ilyen "okos töltőt" szabad/nem szabad, mert nem garantált, hogy a töltő a megfelelő feszültséget adja ki. biztos van olyan ahol az 5 volt a standard, ha nincs kommunikáció, de végülis mindenki azt csinál amit akar
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky> #10026 üzenetére
Tudom én is ,hogy nem egy vájt fülű a srác, de nem is az ő véleménye alapján fogok vásárolni.
Most nagyon megfogott ez. Soundcore Motion+
Egy hasznos linknek nagyon örülnék ahol könnyen beszerezhető, megfizethető áron
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #9986 üzenetére
Köszi szépen!
Azt nem is figyeltem, hogy nem forgatható a feje
Arra megkérhetlek, hogy mérd le kérlek a fej nagyságát?
Kellene a belső átmérő szivacstól-szivacsig, meg a külső is, hogy legyen összehasonlítási alapom a mostanival, ami rohadtul nyomja a fülemet már fél óra után.Köszönöm szépen előre is!
-
kmarci25
veterán
-
válasz
<Adamsky> #9980 üzenetére
én sem voltam prime tag. kellett venni egy hónapot, de én ezt le fogom mondani. 7.99 euro.
meg vettem mellé mág mást is. és igy nekem megérte. a másik cucc önmagában és az egy hónappal is olcsóbb volt mint normál áron. meg németországba rendeltem és igy posta sincs. nem tudom magyarországra felszámolnak-e szállitást. -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #9969 üzenetére
ahogy hallgatom, egyre jobban megbarátkozom vele. csak elsőre volt fura a sok puha huppogás. de végül is hosszan hallgatható, kellemes, és egész jól elkülöníti a hangszereket, szóval még oda is lehet figyelni a zenére. inkább azt mondom, elsőre fura volt, a sok jó vélemény felverte az elvárásokat.
szóval elégedett vagyok vele, ennyit megért. most is vidéki szállodában vagyok és ez szól és még bírja az aksi is.(de azért tettem be egy 16.000 mAh-s külső akksit is, biztos ami biztos)
köszi mindenkinek a segítséget, véleményt, hozzászólást
igazad van a legújabb rendszerem amit építgetek valóban ilyen, abban külön végfokról van hajtva a mély és igen, van 3 potméter (magas, mély közös) és szoktam játszani vele. (van egy aktív szűrő az előfok után 250Hz.nél 24dB/oktávval kétfelé dobja a jelet). sót a két mély dobozt is átszámoltam és lezártam a reflex csöveket, sokall jobban tetszik, vagy csak a szoba akusztikájához jobb, nem tudom. végül is 35 nm lehet kicsi a 27Hz-e rezonancifrelvenciához, rengeteg állóhullám alakult ki amikor reflex működött. most ha jól emlékszem, 30 helyett 56Hz az allja -3dB-vel, de ez csak számítás, még mérni kéne.
de érdekesség, néha visszakapcsolok a régire, ami egy focal álló doboz, és azt veszem észre, hogy azon hangsúlyosabb és több a basszus
nekem jobban tetszik az a mély, amikor csak a hangszert hallom, de annyi energiával, hogy érzem a mellkasomban. -
válasz
<Adamsky> #9950 üzenetére
Az Ankernek annyi előnye van, hogy adnak hozzá állítgatható eq-t. Ez akkor előny, ha csak ez van.
Nálam viszont a telefonban ott a Dolby Atmos, ami biztos nem rosszabb, mint az Anker eq. Tehát a Denont is tudom használni full manuális módban, ha akarom. Sőt, ha Poweramp- al hallgatok zenét akkor még annak az eq- ját is használhatnám az Atmos mellett, ami már kb "eq a négyzeten" hangtuning lenne. Kipróbáltam. Szerintem borzalmas. De biztos vannak akik elélveznének a duplaeq hangzástól 🎃 -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #9945 üzenetére
Fú, ez nagyon jó teszt, köszi!
Nagyon meglepődtem a Denon frekvenciamenetén, -3dB-vel legye 70-75Hz-ig, nem semi. Gondolom az a trükkjük, hogy a doboz méret (hiány) okozta anomáliákat a beépíttet proci EQ-val próbálja kompenzálni és lehetőleg lineárisan tartani a frekimenetet. És itt a különbség az egyes gyártók között, milyen igényesen, mennyi belefektetett munkával, mennyire pontosan tudja ezt megoldani.
És nagyjából igazolja is amit hallottam, a Motion+ 10kHz fölött meredeken esik, a mély és közép pedig kiemelt, ettől valószínűbb testesebbnek, kiegyenlítettebbnek tűnik a hangképe és sokáig hallgatható marad.
Egyébként elvi szinten szimpatikusabbak a többutas megoldások, de ha a Denon egy szeléssavú hangszóróval jobb hangminőséget produkál... Mit érdemes még meghallgatni ebben a 30-40 ezres kategóriában (akár használtan is, amik kb ennyire esnek és meg szoktak jelenni a használt piacon).
Ezek amúgy sztereóban szólnak? a két hangszórón jobb és bal csatorna jön? És egy légtérbe dolgoznak, közös passzív membránara? -
mjani1172
addikt
-
Prien
addikt
válasz
<Adamsky> #9914 üzenetére
Automatikusan keresi (egyik gomb hosszú nyomásra) és eltárolja az állomásokat, utána már csak +/- gombokkal kell váltani az adók között.
Mindenkinél más a prioritás, ezt megértem, én nem akartam kábelezni. Amúgy meg egy minőségibb sima hangszóró is karcolja a 20 ezret, ez meg volt 30.
JBL Tunert , Tuner 2-t, XL-t néztem persze, de mivel viszonylag zajos helyre kell a cucc, így még a 10W-os XL is karcsú lenne teljesítményben, nem beszélve arról, hogy az már 45k.
carl18: 2 db 57 mm hangszórót írnak, nem dőlök a kardomba, ha a valóságban nincs 50W, ez csak egy szám, az a lényeg,hogy jól halljam a zajban is.
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #9858 üzenetére
Én nem értem ezt se, de itt a tribit számlája 2019ből, 55,99€ volt akkor.
Ezt meg tavaly írtam, mikor megrendeltem:
"Végülis adtak vmi 2,8Euro kedvezményt nem tudom, mire, meg volt 15%-os kuponkódom, így 53Euro lett a vége. Euroban fizetve(mert az amazon 10Ft-tal drágábban váltotta volna forintra) 17.000 lett a vége" -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
<Adamsky> #9851 üzenetére
Látom a régebbi Hsz-ekben, hogy euróban szokott annyi lenni akciósan az Amazonon, mint most itt dollárban, ráadásul plusz szállítási költséggel. Egy pillanatig belém is csapott a pánik, hogy vagy mellényúltam, és véletlenül kínai raktárból rendeltem meg lengyel helyett, azért ilyen olcsó, és majd jól beszopom a tréfával meg a vámmal, vagy véletlenül nem a motiont rendeltem meg (több ablak volt megnyitva, aszittem félrerendeltem) de nem. Ez most tényleg jól jött össze ennyiért.
#Skillet telefonon én sem szúrtam ki, pedig ott van
De nekem is csak desktopon tűnt fel...
-
samsung88521
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9783 üzenetére
Köszi az infókat Adamsky!
2-3 éve voltam Pesten, azt hiszem a Puskás Arénában. (nem volt rossz a koncert, de 30 ezret egy jegyért... azért annyit nem ért , egynek jó volt.)
Megfogadtam a tanácsaidat és inkább nézek majd soundbar-t, igazad lehet. Ennyi pénzért túlságosan sok kompromisszumot kellene így kötni egy olyan termékért, melynek a jövője is kétes. További jó fórumozást mindenkinek! -
samsung88521
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9776 üzenetére
Hát én is ebben bízom.
. Igen, jó filmzenéket készít. Múltkor voltam a koncertjén. Jó volt, mert egy élmény, de így összeségében a 2 jegy árán inkább vettem volna egy Onyx Studió 6-ot.
Mert kb. annyiba került a jegy. Akkor megtanultam, hogy legyen inkább otthon komolyabb hangcuccom, mint koncertekre járni. (van is jelenleg egy komolyabb, de nagyok a hangfalak és a barátnőmnek nem tetszenek, így lecsó). Ezért is boldogítanám magam inkább a másik szobában a kicsi Vifával.
-
Greg204538
tag
válasz
<Adamsky> #9748 üzenetére
Igen, a Sima T6 lenne a befutó (most csak ~12e itthon), amiről a teszt áradozik és nem kell megfizetnem mindenfélét, amire nincs is szükség.
Fő gondom, hogy valós eshetőség, hogy nem tetszik nekik a BT dolog és akkor 2 héten belül visszavihetem indoklás nélkül nélkül, ha itthon veszem. A Tribitnél esetleg előfordulhat, hogy ez macerás lesz, vagy lehetetlen. Sosem intéztem külföldre visszaküldést, tartok tőle.
Ha a BT bukta lenne, akkor pedig lesz egy internet rádió 3x áron oszt csókolom, befejeztem a rádió kiváltását -
B1T3
Topikgazda
válasz
<Adamsky> #9734 üzenetére
Mert még nem is ajánlottam semmit neki.
Annyi a probléma a Doss Soundbox XL-lel, hogy nem USB-csatlakozón keresztül tölthető, így az autós töltése nem igazán oldható meg.
Ami hirtelen eszembe jutott, hogy megfontolandó lehet, az a Sony SRS-XB43, a JBL Xtreme 2, vagy esetleg a Marshall Stockwell II. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9722 üzenetére
Nekem is azért van most kettő, az Earfun go a játszós. Amit nem féltek ha esetleg használni kell, meg vizálló is igy esőbe esetén se kell félni tönkre megy.
A Dockint meg inkább csak akkor használom ha valóban kell a teljesitmény, vagy ha itthon edzek néha néha.Na igen, könnyü túlzásba vinni ezt !
Nekem is most van itthon egy Dockin D Fine, Earfun Go, és 2 darab JBL Charge 2+. + Amit épitettem itthon T6 hangszóróval.
Igy most én se érzem szükségem volna több/ hangszóróra.
Talán még lehet épitek valamit házilag, de akkor meg lassan odajutok hogy a Dockin is fölösleges -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9715 üzenetére
Én még nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal. Inkább a fiatalok csinálják azt JBL hangszórókkal, vagy olcsó kinai.
Igen azon én is csodálkoztam a GO+Play már jó pár éve piacon de nem kapott frissitést. Onyx Studio 6 viszont már van piacon, csak hát annak nagyon kicsi az akksija. + Ez a Retikül Dizájn se tetszik nekem sajnos.(#9714) B1T3
Azért még is csak jobb lesz mint a Xtreme 2, hát főként a fiatalokat akarják bevonzani. Főként a mélyhangokra szokták helyezni a hangsúlyt, ami nem mindenkinek elég. Nagyon kiváncsi leszek az Xtreme 3 hangjára, reméljük nem csak az lesz a változás hogy 5 hz-el mélyebbre tud menni.Majd lehet csinálok egy táblázatot ahol értékelem az eddig használt hangszórókat, amiből lehet egy jó ki indulási alap.
Meg akartunk mi ide pár hónapja/ Éve?Topik nyitott. Azt is meg lehetne irni és aki ide látogato kérdés nélkül is tudna egy jó alapot lefektetni. Magyar Hardcore bluetooth hangszóró csoport.
Bár A teszteket elnézve a maga árába még most is remekel a Dockin D Fine 100 euros kategóriába, A W-king D8 talán hangosabb, de teszt alapján nem éreztem olyan jónak a hangját.+ A Dockinnak jobbak a mélyei is. -
Wendelke
aktív tag
válasz
<Adamsky> #9657 üzenetére
Mint írtam, csak láttam
Nincs róla saját saját tapasztalat.
Igazándiból, egyik cimbora vett használtan egy ilyen márkájú hangfalat, és ekkor hallottam életemben először a márkáról. Majd később amikor egyszer a Sóginál voltunk, akkor láttam, hogy a házi mozi cucca ilyen márkájú, és ekkor került szóba, hogy ez egy olyan német márka, ami leginkább helyben ismert, de egyébként jó minőséget képvisel, és ott szeretik is. Azt azért nem zárom ki, hogy Európa más részén nem annyira ismeretlen mint nálunk.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9654 üzenetére
Hát nyilván más kategória, de nyilván nem mindenkinek számit egy hatalmas hangszórónál a hordozhatóság. Talán egy erdőbe, nyitott téren bulihoz jól jöhet egy komolyabb hangszóró.
Nekem az átlag felhasználásra még teljesen megállja a Helyét a Dockin. Ez még jó áron is van, jól is szól és hordozható ha vinni kell valahova.
Az Earfun Go is remekül megállja a helyét, könnyü igy mindig magammal tudom vinni.
Viz és por álló igy nem is muszáj mindentől időjárási tényezőtől félteni.
Majd most csinálok egy tesztet, Earfun go 60% hangerő mellet meddig birja egy töltéssel -
wolfman
veterán
válasz
<Adamsky> #9647 üzenetére
Ez a Teufel 2 okból nincs senkinek "idehaza" (nyílván lehet azért valaki akiről nem tudunk).
1.: Külföldi rendelés, lehet nem is szállítanak ide, vagy mocsok drágán.
2.: Iszonyat drágák a termékeik. Nem kétlem, hogy mindennél magasabb minőséget kapsz, de a fájdalomküszöb nálunk magyaroknál valahol 50eFt körül van egy hangszóróra. Talán az újgazdagok kölkei költenek a BOOMBOX-ra sokkal többet, de azt idehaza is megkapja 3 napon belül.
Na jó annyira vészesen nem drága, de magasabb ára van mint az itt tárgyaltaknak.A Go + Play nem tud punchy mélyet (mármint ha ez az ütőst jelenti), hanem inkább kimért, szép, egyenletes mélyeket tud. Vesédet nem veri le.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9649 üzenetére
Hát mondjuk úgy az átlagos emberek nem szeretnek külföldröl rendelni.
Még a Dockin D Fine is kizárólag nekem van a környezetembe, inkább meg veszik itthon a Sony vagy JBL hangszórókat ha bluetooth hangszórókat akarnak.
Talán az kéne hogy rendes webshopból meg lehessen vásárolni ezeket a hangszórókat, és akkor idehaza is sokkal jobban terjednének. -
wolfman
veterán
válasz
<Adamsky> #9624 üzenetére
Hát ezen videó alapján szarráveri a Sony az Anker dobozos hangzását!
DE!
Alapvetően lófaszt nem érnek ezek a kamera/telefon mikrofonnal felvett majd a saját hangfalamon hallgatott tesztek. Inkább beszéljen a saját tapasztalatáról, mert ez minden csak nem teszt, hogy én mondjam meg a gépem előtt ülve ezekről, hogy milyen, mert élőben pont teljesen más lesz.
Amúgy a Dockin Dfine-m is olyan, hogy bizonyos helyekre letéve eltűnnek a mélyek, inkább kiegyenlített lesz a cucc. Aztán ha beteszem valami elé vagy sarokba, akkor meg olyan szép ütős (de nem durrogó) mélyeket ad, hogy már majdnem sok is. Munkám során járok ki vidékre (hogy mit csinálok most mellékes). Most konténerekben alszunk esténként, de van ahol faház van pihenőnek. Na ott TV-re kötöttem, néztünk akciófilmeket, hát az hanghatás amit ott adott, nem volt semmi. persze össze nem szabad hasonlítani normális erősítős, meghajtott minőségi hangfalakhoz, de faszán megmosolyogtatóan kellemes moziélményt adott.
Ezt várom a Sony XB43-ától is, csak párban, pluszban a saját extráival. Az a zavaró, hogy sehol, de sehol nem írják a teljesítményét. Vajon miért?
(#9631) gtamate2:
'stúdiózásra például nem is lehet mást használni)'Ki akar egy bluetooth hangfalat stúdiózásra használni? Inkább legyen enyhe V, vagy kicsit basszusban erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest