- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pataslogeza #10657 üzenetére
"Ez ilyen volt a mediamarktban is ... " - egy másik példány? Gondolom nem az utolsót vitted el.
" ... hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek ... "
Van ezen a csudán bass / treble, megabass, és EQ. Tegyük fel, hogy mindegyik csak 6 dB-t állít. Akkor is a végállások között a tök süket "Józsi bácsinak" is hallania kellene a különbséget. Erre írtam, hogy szvsz. a tied hibás. Írtál a többi tulajok valamelyikének? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pataslogeza #10651 üzenetére
" ... szinte semmit nem változik, sem a magas, sem a mély."
Keress rá itt a topic-ban. Van pár embernek ilyen. Az egyiknél még emlékszem is, hogy ő külön kiemelte, hogy a távvezérlővel tudta igazán jól "belőni" a hangzást. Élek a gyanúval, hogy a tiéd hibás. Ugyanis olcsó cucc ide, olcsó cucc óda, azért egy hangszínállításnak kellene hallani az eredményét.#10652 asdddsa
Majd gondolkodom rajta, hogy mi jöhetne még szóba...
Amit sky11 írt, megfontolandó!#10654 tranceplanet
A PowerAMP szuper cucc (én is első között vettem meg, sok-sok évvel ezelőtt, de sajnos "csak" egy offline player). -
tranceplanet
addikt
válasz
pataslogeza #10651 üzenetére
Poweramp lejátszó androidra! Évek óta használom, megérte a vételt pár száz forintért, olyan hangzást állítok be, amilyet akarok, durván testre lehet szabni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pataslogeza #10166 üzenetére
Nem elég a 220BT hangereje? Mély / magas hangszínszabályzás ezen is van (persze nem EQ, de ide szerintem az egyébként is felesleges)
Szerintem nem fogsz találni PAR 2300BT tulajt. Ennyi pénzért már JBL PartyBox 100-at is lehet venni ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pataslogeza #10162 üzenetére
Máskor használd a keresőt!
A Somogyi féle hangszóró többek által ki lett már "tesztelve". Nem épp egy csúcs cucc, de jó ár/teljesítmény viszonyú. Külön figyelmedbe ajánlanám József720 hozzászólását: " ... a távirányítóval lehet a hangját is állítani ... "
... és Williamgrant is írt róla egy kisdoktorit. -
mcs
veterán
válasz
A Muse party hangszórókat én még az ellenségeimnek se javaslom, mert valóban katasztrófálisak. Nálunk az ,,üzletben" van 1985DJ vagy mi a pcsm öccse, és basszust azt kb. hírből sem ismer, mert csak rémesen kopog és búg. Súlyra is kis túlzással kartondoboz.
-
hcol7
senior tag
válasz
gtk-pg10 megint 60-ert van euronicsben. vezetek nelkuli fulhalgaton kivul bennevan, amiket irtal.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #10153 üzenetére
Mivel senki nem válaszolt, így magam jártam utána a dolognak, és kinéztem a Muse M-1935DJ fantázianevű hangfalat, amit ki is próbáltam a mediamarktban tegnap.
Nem néz ki rosszul a cucc, nincs nagyon gagyi hatása, viszont a hangja iszonyat.
Én nem vagyok "vájtfülű" de ennek olyan doboz hangja van, hogy szinte bántja a fület, és mivel egy hangfalnál a hang a legfontosabb, így ez hulladék kategória, én nem ajánlom senkinek.Ezen kívül csak egyetlen hangfal volt kipróbálható, a SAL PAR 220BT.
Ez viszont kellemes csalódás volt. Külsőre nem rosszabb mint a 60-80ezer ft-os panasonic vagy sony, egész igényesnek néz ki.
Ennek nincs doboz hangja, csak kissé kevés a magas hang, és én nem találtam a menüben olyan beállítást amivel növelni lehetett volna, de így is hallgatható. Hangereje sem rossz, 50%-on elég sok szempár tapadt rám a mediamarktban, és azon a hangerőn egyáltalán nem hallottam torzítást.
További előnye, hogy beépített kihúzható antennája van a rádióhoz, ami tisztán befogta a rádiókat, plusz a beépített akkumulátor, ami a gyártó szerint "akár 24 órát is bírhat", de 3-4-et biztos. Az idegesítő diszkó villogás kikapcsolható.Ennek van egy komolyabb típusa is, azon van 6 sávos grafikus equalizer, amivel talán már jó hangzást is be lehet állítani, csak az már közel 100ezer ft, annyit nem akarok látatlanban (vagy inkább hallatlanban) rákölteni, de kiváncsi lennék a hangjára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged