Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Acélfarkas #10966 üzenetére
Alapvetően a fogantyúval nincs bajom, de a Boom-é tényleg nem egy design díjas. Vagy valamilyen filigránabb kellene, vagy lehajtható (ld. régi magnók).
Én abban reménykedem, hogy csinálnak valami hasonlót, mint a HK Go+Play. Az tényleg leverne kb. mindent. -
PitLee
őstag
válasz
Acélfarkas #10966 üzenetére
Speciel nekem tetszik a fogantyú, én valami régi rádióhoz hasonlatos masinát nézegetnék, amit tudok cipelni magammal ha bütykölök valamit.
Nézegettem a Sony boombox rádióit, de pont az a változat hiányzik ami nekem kellene.
Van cd, kazettás, rádió BT..ect., de BT-ba csak CD-s van, ami nekem nincs, ellenben van rahedli kazettám.
https://www.sony.hu/electronics/boombox-keszulekek/zs-rs60bt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest