Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
<Adamsky> #10811 üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest