Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat

Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.