Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat

Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xbox Series X|S
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- PlayStation 5
- SONY LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.