- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
<Adamsky> #10303 üzenetére
"Te tudod miért ragaszkodtál az offline bolthoz."
Hát, figyi, épp másoddiplomázom, jogi egyetemen azért az finom. Harmadik baba úton nálunk. Munkatársam, 5 testvérem, anyám, apám, nagyanyám vírusos. Egyik gyerek ovija zárva. Home office. Nem akartam még mással is foglalkozni.
Amúgy online rendeltem, bolti átvétellel. Ha nem tetszene, menne vissza. De nekem jó.
-
KunEmber
senior tag
Kicsattogtam végül Budaörsre, BF akcióban megvettem 30 helyett 20-ért az XB23-at. Gyorsan kikapcsoltam az extra basst és már hallgattam is. "23. Not good, not terrible" - amire kell, nekem jó lesz. Annyi mindennel kell foglalkozni, ebbe ennyi pénzt és ennyi időt, utána járást raktam most. (Hsz-ed alapján sokkal rosszabbat vártam amúgy.)
-
KunEmber
senior tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket!
-
KunEmber
senior tag
válasz
Lami66 #10235 üzenetére
Hálásan köszönöm a kiegészítést. Ha az IKEÁs cuccokon nem megy a YT, már ki is esett. Nagyon fontos infó nekem!
Maradjunk akkor az eredetinél: BT hangszórót keresek, kis hangerőn, aláfestő zene és podcast hallgatásra. Kb. ez maradt az eredeti kommentből. Mondjuk akkor a JBL GO és Charge a két szélső érték, legyen elérhető Bp környékén pár napos átvevéssel. Erre tudnátok mondani?
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok Skacok!
Lakásban lájtos zenehallgatásra keresek valami bt hangszórót, de gőzöm sincs, hogy merre induljak.
Amire kell:
- 20nm-es szobába halkan, max. közepes hangerővel zene (gyerekek mikor festenek hagy menjen valami nekik való pl)
- főzés közben a konyhában podcastAmire elsőre gondoltam: kifejezetten tetszik az IKEA Sonos "könyve" és lámpája, illetve a JBL Flip 5. A két szélső elgondolás az a JBL Go pici kocka és az IKEA Sonos lámpa. Egyéb tippem nincs.
Illetve pár szó jöhetne a vezetékes (ikea) és az akksis megoldás ellen és mellett. Pl. nekem ha egy hangszóró mondjuk 5 órát elmegy akksiról, az teljesen elég; de jó lenne, ha két év után nem halna meg.
Örülnék ha Budapest környékén át tudnám venni személyes átvétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged