- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10773 üzenetére
Ilyen fúzióra én még nem is gondoltam!
Bár ígaz lehet ezért is érdemes várni. Motion Boom azért lehet meg mert könyebb is 1.5 kg mint az Xtreme 3 ás társai. És a hangszóró is kisebb, 2X6 cm szélessávú hangszórót kapott. Méretben és súlyban is hátrányban van, még is versenyképes.
Dockin és Xtreme és társai 2 útas hangrendszer kaptak amik 65-70 miliméter átmérővel rendelkeznek.
Nekem a Dockolóra van 2 év garancia, így még egy darabig el zenélgetek vele. Aztán az Anker valóban piacra dobhatná azt a fúziót amit említettél
(Azért lesz választék később is, Earfun, W-King, Anker,Tribit. Egyre több cég veti meg lábát a piacon)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest