- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10922 üzenetére
" ... mint ha olyan borzalmas volna a ki és bekapcsolás hang ... "
Nálam simán előfordul olyan, hogy halkabban hallgatom (pl. egy podcast-et), mint amilyen hangos a ki-be kapcsoló hang. A Boost ki-be kapcs. hangja egyébként erős közepes. Szóval én lehet kikapcsolva is hagyom. A Motion+ hangja állat (tol egy kis mély dumm-dumm-ot), de ott is szuper fícsör lenne, ha alkalomadtán kikapcsolható lenne.
Egyébként a fórumban (Soundcore) én már írtam ezt nekik, ahogy azt is, hogy az EQ beállításait jó lenne egységesíteni. Szóval szép lassan talán ...
Ma már egyre többen csinálnak jó hangszórót, szóval muszáj mással is kitűnni a tömegből. Anno, mikor az első Anker-emet megvettem (Soundcore 2), pl. még az volt a jobb, szemben a Tribit-el. Aztán utóbbi megcsinálta a Go-t és a MaxSound Plus-t. Utóbbi sikerült igazán állatra. Ez az Anker most viszont még erre is rátesz, ha nem is nagy, de egy pici lapáttal, és mivel árban sem vészesen több, most a Tribit-en van a sor. Nagyon kellene már nekik is kicsit rágyúrni a szoftveres vonalra.Jut is eszembe! Az meg van, hogy Oluv áthangolta a Earfun Free Pro-t és most van belőle egy limitált szériás Oluv edition? Én nem bírtam ellenállni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyomtató topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest