Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Játszhat az Ali, persze. Mondjuk ennyit nem igazán akartam volna rászánni, de nem is annyira sürgős, tudok várni egy esetleges akcióra ha megéri. Gondolkodtam valami átalakítón is, hogy tudjam használni valahogy a régi cuccot, de annyi rosszat halottam róluk, hogy inkább nem.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangcuccot keresek TV-hez, mert sajnos az új TV nem rendelkezik fejhallgató kimenettel, így a régi hangcuccomat nem tudom csatlakoztatni hozzá.
Nem akarok sokat rákölteni, mert a TV így sem volt kevés, így a következőket néztem ki:
- Proda 22 Soundbar (Most edigitálnál 5990)
- kínából valami pl ez, vagy ez. Esetleg ez.Esetleg valamelyik ismeri valaki, vagy a paraméterek alapján, tudna tanácsot adni, hogy melyiket érdemes megvenni?
90%-ban filmnézés, 10% zenehallgatás.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest