- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
totoka2 #10368 üzenetére
"A JBL Go-t is megkapom annyiért ... "
A 3-ast? Esetleg kukkantsd / hallgasd meg Alan tesztjét, ahol összekóstolja a 3-ast a StormBox Micro-al. Szubj. de én a Tribit-et venném." ... ennél kellene kompaktabb/dizájnosabb "mindent egyben" megoldás ... "
Ja, értem. Hááát.... nem egyszerű. Én biztos nem vennék akksis cuccot olyan helyre, ahol tuti nem lesz mozgatva.Esetleg egy ilyen?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
totoka2 #10365 üzenetére
A gyerekszobába én lehet megpróbálnám a Tribit StormBox Micro-t. Nagyon jókat mondanak róla (itt a topic-ban tokyo2-nek van). Ez a Soundcore Wakey szerintem nem oda való. Kell ébresztő? FM-rádió (azt egyébként is hagyni kellene, mert gyalázatos a minősége). Óra?
A hálóba pedig én néznék egy Edifier hangfalat. Ha 99%-ba meg se fog mozdulni a cucc, akkor felesleges. A HK Go+Play egyébként is híres arról, hogy gari után egy nappal kotlik meg benne az akkumulátor.
-
totoka2
tag
válasz
totoka2 #10365 üzenetére
Nagyobb méretben (szülői háló) a Harman Kardon Go+Play -ben gondolkodom ... de a kérdés, hogy mivel 99.9%-van hálózatra dugva lenne használva ... az gondolom nem tenne jót az akkuknak ... van erre valami megoldás? Mennyire intelligens a töltőáramkör ? ... tudja azt amit a laptopoké, hogy ha fel van töltve az akksi, és hálózatról megy ,akkor nem töltögeti az akksikat?
(bocs ha már ki volt ez korábban taglalva ennél a hangszórónál is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged