Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10676 üzenetére
Elengedtem a Tribitet, főleg, hogy nem is kapható sehol szinte
Eldöntöttem, hogy Life q30 lesz, a type-c, az app használata, és a nagyobb fej mérete miatt.Én eddig headsettel futottam, az mindig ki akart esni. most egy tws haylou gt1-el, ez már sokkal jobb, de időnként ez is mozog, és ha kicsúszik, elmegy a basszus. Lehet, hogy az összes ágyba dugós ilyen, hogy a fül akusztikáját használja ki a mélyekhez, de gondoltam egy sportra fejlesztett füles csak jobb lehet, ráadásul mindenki ilyenek vezetékes fülesekben edz, ennyi ember nem tévedhet
Amúgy utálom az agybadugós cuccokat, de igazából nincs más lehetőséged szinte, legalábbis ebben a 20-30 USD ársávban, valami meg kell... egyébként közben el is tűnt az a bolt az aliról, aki Törökországból küldte volna az olcsó ankereket 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest