- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Lesz egy másik Bluetooth hangszóróm kicsit le harcolt.
Dockin D Fine 201710e volt Foxpostal korrekt ár. Csak elmetileg egyik Woofer néha picit recseg. De már donornak is jó lehet akár ha a D fine plus meg adja magát.
Azt néztem egy ilyen Bluetooth hangszóró ha tönkre megy gyakorlatilag javíthatatlan. Nincs pót alkatrész nincs mire cserélni.
Néztem Aliexpressen 65mm Woofert 97hz nyit.
Hát ez nem hangzik jól. -
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18989 üzenetére
Sajnos a belépő szinten vagy ahol a gyártó nem drágán gyárt ott nem igazán van bass Heavy Hangzás.
Uboom X esetén van Boom XXX ami elég komoly basszust add. Nem rég jelent meg a hangszóró 5 hónapja de most talán ez egyik legjobb vétel most a piacon. Főleg elérhető áron néha 50e magyarba akciósan. Gyártó oldalán 120 dollár és csak erős és mély basszust tud ha az szereted.
38hz ahova le képes menni, nekem is ilyen van December óta.Én is láttam a Bang baja egy Xtreme széria több basszust add az ellen mérték és az Xtreme felül múlta.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18982 üzenetére
Ha a gyártó nem add opciót nem igazán tudsz frissíteni.
így kell vele együtt élni.
Ha 3 évet ki szolgált akkor nem jártál rosszul.
A kérdés a hang neked tetszik e, de ha annyira ebből akarsz kettőt add el a régit és vegyél még egyet az új akciósbol ha még van.Néztem hangszóró 36cm hosszú és 3kg fölött van.
Szerintem jobb egy Uboom X basszust tekintve is. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18977 üzenetére
Még van amatőr tesztem ami jól mutatja (Only 60HZ BASS) Hogy a Dockin mennyivel veri rommá a T6 Maxot.
Dockin D Fine Plus VS Tronsmart T6 Max (Deep Bass) Only 60 hz
Edifier hangszórón hallgatom vissza és ég és föld a különbség. Látszik a D Fine sokkal erősebb, és ez csak mély basszus. Flat EQ esetén sokkal tisztább és hangosabb is.
1:40 a T6 Max látszik valami korlátba ütközött. 1:45 a D fine mennyivel erősebb és hangosabb és ez szimplán basszus.
Ha azt írtad a ismerősőd azt mondta a T6 max rezegteti a ablakot akkor a Dockin mit csinál kitöri?
Milyen ablak volt?
Ezt lehet remegteti....
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18977 üzenetére
Ha ez ki vágja ablakot a Uboom X mit csinál XXX módba ?
Dockin Sarokba rakom az is szól úgy mint egy ágyú.
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass!"Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik"
A kérdés pontosan kik veszik meg őket? Aki hallott normális Bluetooth hangszórót nem ezt fogja venni, még Budget áron is mást akar.
Van Tribit Láva, SoundCore Boom2 és társai amiket vakon jobban megéri venni.
Még ha van is egy kis felár a T6 Max után sokkal jobb minőséget kap a ember. -
carl18
addikt
Igen de azért nem mindegy egy minőségi gyártó 160mm nyilván jobb lesz mint egy gagyi 240mm.
Erre még rá megy a hangolás és doboz méret és erősítő.Csak havernak volt Jbl Xtreme 2 ami komolyan megint D Fine szint. Soundcore Boomot is le verte hiába a egyéni EQ.
Hangerőbe lehet Xtreme szint.
Van X10 és D Fine ha lenne egyszer kéne egy normális mikrofon aztán csinálok demonstráciot mi a különbség T6 Max ellen. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
Tudom nem magába a Woofer méret számít.
De a hangnyomást amit le add a méretből simán ki lehet következtetni. Azt tudom a Uboom X Woofere egy Boombox 2 szintet tud. Annak lehet a másolata, írtam volt nekem T6 Max mértem Dockin d fine ellen.
Tudom mire képes és láttam gyakorlatba mit tud.Biztos a módosítás után sokkal jobb, de egy akku időt meg néznék. Persze az a lényeg te neked tetszik és boldog vagy.
De írtam a D Fine a T6 Max ellen szó szerint más dimenzió volt.
Bár számít ki mit mikor mennyiért vesz.
Ha a módosított t6 Max neked bele fér és téged ki szolgál akkor nem jártál rosszul.Csak ha oda rakjuk a Konkurencia mellé. Már más volna a eredmény.
Egy Tribit Láva 35e forint és modding nélkül alapból is jól szól. Boom 2 40e akcióba és szintén gyárilag jól szól. Xtreme 4 killer ez jó deal.A T6 Max sok sebből hibás nem is nagyon tesztelte egyik Bluetooth hangszórós se. Aki dicsérte is csak mert le volt fizetve.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18970 üzenetére
Dolgok nagy része kínai. Majd meg látjuk vagy pont akció lesz. 😅 A USA vám Kína ellen szól de mi EU vagyunk.
Mivel a usába csökken a kereslet így több készlet lesz amit el kell adni akár akciósan is.Bár már láttam kínai vállalkozókat akik csődről beszéltek. Nyilván egy átlag amerikai sokkal nagyobb vásárló erő mint mi kis magyarok.
A youtube is az alapján fizet milyen népnek hirdet.
Elég meg nézni a Amerikai Youtuberek mit engedhetnek meg maguknak. Lamborghini Revuelto matt feketébe házhoz és saját udvarba.Magyarba a legnagyobb videós se igazán van ezen a szinten.
Persze akinek Usába van pénz annak nem számít akció meg veszi a legjobbat amit kapni lehet.Kíváncsi vagyok ez Earfun és Anker márkák alatt hogy vágja a fát. Anker és összes más márka kínai mint a Tronsmart. W-King is le húzza a rolót usába.
Ha 100 százalék vám Lesz dupla áron nem fognak ezek menni. Más erős piac nincs USA hatalmas ki esés nekik is.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18966 üzenetére
T6 Max Woofer 1X70mm kétlem Boombox szint.
Mikor volt T6 Max a Dockinnal se tudott lépést tartani.2x65mm D fine. Xtreme 2 2X70mm.
Boombox Woofere 2X100mm mint a Uboom X esetén.
Woofer alapján is lehet gondolni mire képes 1X70mm.
Persze új Tweeter miatt lehet hangos de azért nem hiszem Boombox szinten a basszus.Nekem volt T6 Max és a Dockin elég jelentősen oda veri. Aztán a Uboom X és a D fine között is van hatalmas hangerő és bass powa szakadék.
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Múltkor kis Uboom X hallgatás ment. És többször észre veszem Indoor+ módba is 40 százalék akku töltés után csökken a hangerő.
A másik érdekesség outdoor módba hallgattam fél hangerőn volt benne 15-20 százalék között és a volt még akkuba bőven még is szimplán kikapcsolt.
Alkalmazásba tudtam követni, néha elég gyorsan és hamar falja a akkut.
Minden esetre ezt le számítva más baj nincs vele.
Saját tapasztalat és részletes mérés.Sok esetbe láttom hogy sokszor sok videós vagy termék tulaj a rejtett hibáról nem számolnak be.
Mint a W King x10 estébe a 3 wattos töltés
Jó hangszóró amúgy csak legyek 15 órád feltölteni. -
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Attól függ mennyibe van a Tronsmart. Ha a Mirtune S100 30E forint. Érdekes csata lenne 2x Xiaomi ellen aminek 15e darabja.
Xiaomi sztereó rendszerbe akár oda is veri.Látni kéne egy Alan vagy Oluv független tesztet mit tud a Konkurencia ellen.
Vagy 2X Mirtune S100 Vs 1 Dockin D fine. Árba már hasonló a kettő súlyra több 0.6 kg a 2 Tronsmart.De van 100 Usd Tribit Láva vagy 100euro akció Soundcore Boom 2. Ami nyilván jobb választás.
Kíváncsi vagyok egy D Fine evo mit zenél egy Tribit Láva ellen. 😅
Ha most kéne 2kg hangszóró kategóriába valami a Tribit lenne a befuto. -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #18944 üzenetére
Ez alapján a 30 wattos Xiaomi igazán jól szól.
Nincs miért szégyenkeznie.
Meg nézném a Tozo Pa1 ellen hogy teljesít. -
carl18
addikt
Üdv most néztem Oluv Joy videót a youtubon és egyre jobban tetszik a Tribit Láva. Egyéni EQ nagy akku 6X18650 cellával.
erős és jól szól a méretéhez képest.
Persze nekem már van Uboom X így egyenlőre egy időre le tudtam.
Mit gondoltok a Vámháboru ami a világba van Bluetooth hangszóróra is ki terjed majd idővel?
Láttom össze vissza jön a új bejelentés még erre és arra is extra vám.Eu egyenlőre nem vámolja kinát és a Bluetooth hangszóró onnan jön.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18936 üzenetére
Ne a eleganciát és a kompakt méretet be tudod áldozni. Akkor a Uboom X outdoor módba egész szórakoztató tud lenni.
Most úgy hallgatom fél hangerőn igen erőteljes.Igaz a Dockin is remek, akku cserével szerintem még neked is ki bír jó pár évet.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18931 üzenetére
Nekem is meg van a D Fine plus. És nagyon jó, de úgy látszik a D Fine Evo már 150 Euró most.
A Konkurencia ez alá megy a Stormbox láva is olcsóbb.
Anker Tribit és Earfun ez alatt van árba.Én is azt mondom hangzás fontos de másrészt akku idő is sokat számít. Vagy a hangszóró élet tartalma és hosszú távon hogy bírja.
Esetleg a javíthatóság.
De egyikhez se kapni pót alkatrészt -
carl18
addikt
Kinek mi a leg fontosabb egy Bluetooth hangszóróba?
Kinek milyen volt az első Bluetooth hangszórója?
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18922 üzenetére
Nem került csak úgy elő, és ha ki is jött serült dobozza.
8x hívtuk a upst aztán ment levél több az Earfunnak is.
Earfun írta nekem az amazon tesz fel jelentést ha a csomag el veszik.Itt a magyar posta sokkal pontosabb mint a Ups.
Nem csak én talán az Earfun is nyomást adott rájuk.
Mikor a második hangszórót segítettem vissza fordítani nagyon hálásak voltak.
10/9 ember meg tartotta volna. Mindenki azt mondta veszem át és agyam el jó pénzért.Igen még mindig Balkán vagyunk hiába vagyunk papíron EU tag.
-
carl18
addikt
Még jó hogy minden Bluetooth hangszóró Kínába készül. Egyenlőre nem érvényes rá a vámháboru, Samsung tulajdonában a Jbl így az se lesz extra vámos.
Earfun és sok más cég is kínai Anker.Amerikába gyártott Intel processzor lehet probléma.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18904 üzenetére
Igen jó ár volt a 112 Usd. Én is úgy gondolom lehet részben az én őszinteségem és segítségem járult ehhez hozzá. Ha nem csak az én termékem tűnt el vagy sok ilyen volt akkor az csak hab a tortán.
De ne gondoljuk túl, persze az Earfun írta a amazon tesz panaszt a ups ellen. A kérdés ha a ups valóban sok amazon csomagot nem szállít ki és társai talán ez a oka bizonyos cégek nem küldik ki velük egy adott kontinensen.
Gondolom az Earfun is gyűjti az adatokat melyik cég rontja nekik a ültetüket.Csak az érdekes Ausztriába még eljut a hangszóró magyarba már nem.
nyilván nálunk itthon lehet valami baj hogy másodlagos vevő körbe vagyunk.
-
carl18
addikt
112 Usd nem 104...
Ki próbáltam ha kosárba rakom.
De ez se rossz ár.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18893 üzenetére
Nem most néztem írta Earfun ki akarja üríteni a amazon raktárat.
104 Usd 38e forint.
Csak az se értem ha Oluv olyan kis részesedést kap Uboom X után miért foglalkozik még vele.
Uboom X akciót egyből ki rakja, akkor csak kap valamit cserébe.Még Oluv se tudja mi a raktár ürítés célja és hogy a termék gyártása leáll vagy jön majd új tétel.
Minden esetére én a 112 Usd árat se bántam egy napig se. Csak a hosszú szállítás volt idegesítő. Majd 2 hónap várakozás azért nem volt semmi meg a ups kommunikáció.
Pedig ennek ennyiért simán van piaca csak sokan nem értenek hozzá és inkább veszik a média márkba a Sencor és többi kínai vackot túl árazottan.
Egy termék hiába jó ha nincs mögötte marketing és az emberek nem ismerik akkor hiába.De ha Uboom X 38e akkor a T6 Max 10e forintot érne maximum vagy annyit se.....
Ha már ár érték arányt is nézzük meg a hang minőség.
Egyik hazai boltba a 2x8 wattos kínai vackot árulják 18e forintért. Ilyen 1x18650 akku és kapu garancia mellett.
-
carl18
addikt
Oluvnál a új Tribit Láva!
Tribit StormBox Lava vs JBL Xtreme 4 - sound quality test
Elég jól állja a sarat a Xtreme 4 ellen, nyilván Egyéni EQ is van Oluv által. -
carl18
addikt
válasz
Luck Dragon #18880 üzenetére
Fekete Piros én is adnám.
Sok gyártó rá mehetne a designra.Jbl is különböző színbe árulja a hangszórókat.
Earfun Uboom X esetén gondoltam nem lenne hülyeség le fóliázni mint a kocsikat.
Valami fény vissza verő vagy matt fekete Karbon Fólia lehet dobna rajta. -
carl18
addikt
Csak arra vagyok kíváncsi mikor lesz majd alap a LDAC Kodek. Vagy mikor csökken az ára olyan szintre hogy mindenbe Megéri be építeni.
Bluetooth 6.0 mellet LDAC Kodek igen ígéretes lehetne a jövőbe. Kis késleltetés és jó hang minőség volna.Szerintem 2027-2030-ig le van tudva a Bluetooth hangszóró ipar. Anker és Earfun egy időre le fedte a ár érték arány piacot.
Esetleg egy új akkumulátor fajta hozhatna komolyabb át törést akku idő mellet Tuti.
Uboom X óta nem igazán figyelem a fejlődést nem éri meg.
Jött a Tribit láva ha hangszóró kéne Xtreme méretbe simán jó lehetne. Csak ott A Soundcore boom 2 is ami Oluv szerint árába legjobb üzlet.
Oluv felesége rakta ki top 4 hangszóró 2025ben.
így a 4 termék le is fedi a piac jó részét, főleg ár érzékeny vevő esetén.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18866 üzenetére
Én se értem 2025be hogy nem alap a Aptx. Nem hiszem olyan drága lenne a jogdíj.
A 2018 D fine Plus tudta ezt 7 éve. 200 euró alatt 4.2 Bluetooth mellet.1-2 Dollár felár lenne szerintem Max és még is csak jól jönne. LDAC Se biztos olyan drága és már marketing értéke is van. Soundcore több terméke is támogatja elérhető áron.
Sok Bluetooth fülhallgató is tudja a LDAC Kodeket nem prémium áron.
Tronsmart esetén elég a Sbc ott úgy se sokat hozz a jobb Kodek.Majd jön a Bluetooth 6.0 és ez már marketing értékkel ér fel.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18862 üzenetére
Igen láttam én is, és 2 cellát kapott gondolom 21700-es mind kettő!
Meg van egy fogantyú mint a új Tronsmart hangszórónál (Mitrune) Ezek egymástól másolnak/lopnak.Azért 1 Charge 6 árán lehet venni 2 Uboom L-t és még pénz is marad.
Nálunk magyarba biztos lesz 70-80E a nyító ára, és a kérdés egy Charge 6 mennyire bírja.
Nekem a 2015-ös Charge 2+ megmutatta egy drága márka termékei se tartosabbak.
Azóta is papírnehezék a Charge 2+ töltö elektronika hibás, akkut ki vettem ilyen polc díszitő lett.Ha most Xtreme 4 helyet kéne valami inkább a Soundcore Boom 2 vagy a új Tribit Lavát venném. De a Motion Boom se rossz 55 Euroért ha még akciós!
Néztem JBL Charge 6 itthon 80E forint árukeresőn, még nagyon új de ez kemény.
A 112E dolláros Uboom X kb ennek a fele volt, 1 Charge 6 áron 2 Early Bird Uboom X kijönne.
De egy Uboom X 120USD+2X akciós Uboom L sztereó kedvéért és lett 3 hangszóród 1 árán. Csak a Earfunnal nem tudsz menőzni, nincs rajta a JÉBÉEL MÁRKA Jel.
Mikor volt A Charge 2 kérdezte mindenki eredeti? -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18857 üzenetére
A korábbi XIoami 16W-tól én se ájultam el annyira.
De ez a új sokkal igéretesebb!Jár rá 2 év hazai garancia is.
És aki egy JBL Flip 6-7-ért sajnálja ki adni a prémium felárat annak ez jó elérhető árkategória.
Persze ott a akciós Myearfun oldalról Uboom L elég jó áron, de aki magyar oldalról akar garanciával kézpénzbe fizetni a Xiaomi is egy opció.
Telefonba a Xiaomi az erős ár-érték arányra mentek rá, úgy látszik Bluetooth hangszóró esetén is a érték a fő tényező.
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18848 üzenetére
Úgy láttom magyar piacon az új Xiaomi 30 wattos ami elérhető jó áron garanciával és hordozható méretre.
Ha valaki itthon akar vásárolni nem külföldről akkor igen is ez is egy opció.Persze kíváncsi lennék mi a különbség egy Uboom L mellett. De simán versenyképes a új Xiaomi.
Jbl flip széria és társai azért többe kerülnek. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18841 üzenetére
Nem igaz te se nézzed hány volt mellet 4000 MAh....
2X18650 cella hajta azt is.
Így tök mindegy 7,4 V 2000 mah vagy 3,7V 4000 mert a kettő egyenlő.
A T7 Lite se kapott nagyobb akkut mint a T7 ezt garantálom.A T7-es model 2000 MAH 7,4V mellet érvényes.
A Eredeti D Fine is csak 2200 MAH csak hát a feszültség 11.1V. Így 3X2200=6600 MAH.
Minden gyártó a 3,7V feszültség melleti Mah számot adja meg.
Amibe nagy előre lépés a új Xtreme 4 az akku mert azt 4X21700-es Cella hajtja ami cellánként 5000 Mah.Emlékeim szerint 7,4V 10.000 Mah, ez 3,7V mellet lenne 20.000Mah.
(Battery Specifications: · Voltage: 7.4V · Capacity: 10000mAh / 74Wh)
Viszont az ára elég kemény, magyar oldalak a pótakkut 40.000 forintért árulják.
Mikor a MAH számot nézzed nézd meg mellete a feszültséget is. -
carl18
addikt
Xiaomi 30 Watt ára fölött nem sokkal akciós a Uboom L.
Igen jó áron megy most
Sose volt ilyen olcsó. 18e lenne szóval ennyiért ez jó ár Tell ki árusítás van.
Uboom X 120 Dollár
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18818 üzenetére
Bár nem tudom mennyit bír a gyári akkuja?
Fél hangerőn? Hogy használod?Szerintem addig nem éri meg akku cserélni ameddig a gyári tönkre nem megy.
Használd és ha ez meg fárad majd cseréled.Nekem a D fine lassan 5 éves és az akkuja nagyon jó.
Ez a Xiaomi akkor egy Flip 6 szintjén lehet.
Kíváncsi vagyok mit bírna a Tozo ellen.
Xiaomi előnye hogy 2 utas hangrendszer.
5200 mah lenne az akkuja 3.7 volton.
Hordozható hangszóró esetén csak jobb a belső akku mint a Powerbank. Úgy lenne jó ha a hangszórót powerbank hajtaná és lehetne bármikor cserélni azt ha meg fárad.
Árukeresőn elég olcsók és nem kéne forrasztgatni se. -
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18807 üzenetére
A Xiaomi akkuja 7.4v 2700 mah. (3.7v 5400 Mah)
Ha te cseréled 3500 mah akkura akkor 7.4 volt mellet nem lesz 7000 mah...7.4v 3500 mah lesz.
21700 cella 2 darab mellett lehet meg a 7.4v 5000 mah.A feszültséget érdemes figyelembe tartani.
Uboom X 4x 21700 cellát használ. 7.4v 8400 Mah.Marketing miatt minden gyártó össze adja a cella kapacitást.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18791 üzenetére
Most láttam 20 százalék kedvezmény van rá így 104 dollár.
38e forint ami nem rossz ár de valódi teszt nincs róla.
Az biztos egy olcsó Jbl xtreme alternatíva.
A Motion Boomot első kiadást biztos felül múlja.
Soundcore Boom 2 nagy kérdő jel vagy Jbl Xtreme 4 ellen hogy szólna.Nem vettem volna Uboom X-t simán tennék vele próbát az ár akciósan elég baráti. Egy teardown videót azért meg néznék róla mekkora a akku stb.
Egy Alan teszt is jó lenne milyen is a hang grafikon?
Volt Tribit termékem és elég jó volt. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18788 üzenetére
Magyar ára egy X10 hangszórónak 48e forint.
Azért messze van az USA ártól.
Igen persze Usanka fizetés sokkal másabb őket a Jbl Boombox 3 ára se vágja földhöz van pénz lovera.Néha nézzek én is youtubon a sok videós milyen nagy lábon él. Egy régi kpop sztár Koreába milliós channel táskákat vásárol.
Amerikai Youtuber meg Lamborghini Revueltot vásárolt és házhoz is hozták neki trailerrel.Ilyenkor észre veszem milyen nagy különbség van ember és ember között.
De minden országba van szegény.Minden esetre én el vagyok Uboom X mellet is.
Earfun ár érték arányba elég jó és jó a basszus is.
Mit nem adtam volna ezért 20 évesen.
Azért ahhoz képest elég jó áron mennek a mai Bluetooth hangszórók a Jbl Xtreme 1 mikor meg jelent 2016 fele volt 100e forint és akkor az sokkal többnek számított.
2013 felé meg a 400 grammos Bluetooth hangszórók is kerültek 60e forintba. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18786 üzenetére
Azért a Uboom X jelentősen erősebb és nagyobb.
A Tribit Woofere max 70mm lehet a Uboom X-nek ez 100mm. Ez hatalmas különbség, a Uboom X inkább a JBL Boombox szint.A Tribit is jó de inkább D Fine/Xtreme méret és erő. Ez akkor jó ha még számít a hordozhatóság.
Bár jó lenne látni mit tud egy Xtreme 4 ellen vagy hasonló kategóriába.Igen a USA W_King Árak elég kemények, de ott még rá megy minimális adó.
De akkor is 70 dollár egy X10-ért még ha akciós is szinte ajándék.
Egy valamelyik amerikai alkalmazotnak 1 nap alatt összejön munkába. -
carl18
addikt
Usába a új tribit Early Bird ára 90 dollár.
az simán jó ár.
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #18761 üzenetére
A Xtreme 4 ugyan azt a Woofert kapta mint mint a Xtreme 3.
2X70mm a Xtreme 4 is, a Soundcore boom 2 kapott 1 ovális mélyet.
#18762<Adamsky>
Talán a Xtreme szintjével lesz egy méretbe és valahova oda is tudom elképzelni.
Még nagy kérdés az akku idő, árazás és a teljesítmény és a hangzás.
130-150 euro biztos lesz gondolom, vagy USD a kérdés mit tud.Igen nyilván korlátozott méretbe sokat számít a kialakítás és a hangolás.
A Soundcore Boom 2 mondjuk akciósan elérhető áron megy de a Tribit 50-60E forint biztos lesz.
Csak akkor ott a Blast 1 majd nem ami még is csak sokkal erősebb.Majd meglátjuk a tesztet Alan csatornán és az árat utána lehet mérlegelni megéri-e az árát.
-
carl18
addikt
Jön a Tribit Jbl Xtreme alternatíva.
Tribit Stormbox Lava.
Egyenlőre csak elő rendelés van és talán március végén meg is jelenik. Ára kérdőjel de egész jónak tűnik.
Kíváncsi vagyok a Xtreme 4 és Boom 2 ellen mit tud majd. 43hz mely basszust írt a Tribit az már egész jó ebbe a méretbe.
-
carl18
addikt
Sajnos ha már Bluetooth hangszóró a X10 a csiga töltés miatt nagy csalódás nekem.
3kg az egyik gond a másik a töltés sebesség nem vállalható ez a 20 órás töltés nem igazán jó.
Ha hirtelen kell vagy egy délutánra akkor az ember gondba van.A Tozo Pa1 jó ha kompakt kell és vállalható hang.
Tozo és Dockin közé kéne valami ami sokáig bírja de elérhető áron van mit ajanlotok?
Lehet eladóm a X10 mert a Uboom X fényében úgy se érvényesül.
Néztem a Bluetooth hangszórókat de nem igazán látok jó vételt.
Árukeresőn nem láttam csak a új Xiaomi hangszórót meg az van nézzek valami gyártót aki amazon raktárból szállit magyarba mint a Earfun és a Tozo. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18753 üzenetére
Tozo esetén erre nincs lehetőség. Elég ritka feature ez én még nem találkoztam vele. Nyilván ez firmware alapú és azt kéne a telefonon az alkalmazásnak tudni ezt írni.
módosítani.
Hála egyik hangszórót bekapcsolasi hangja se zavaró.
És nem olyan hangos ne tudjon az ember együtt élni vele. -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18751 üzenetére
Igazság szerint ezt a Hifuture Ripplet én is néztem de ilyen Indiai márkának tűnik. Youtube olyan videókat láttam róla és akkor nem biztos a komoly kategória.
Én hallottam a Xiaomi mi 16 wattos hangszórót de nem volt el ájulva tőle ez alapján kérdés mivel jobb a új 30 wattos verzió.?
En is azt mondom számít a ár és mire kell talán a Xiaomi 30 Watt kicsit flip 6 koppintásnak tűnik szóval lehet jó is. De ebbe árba és méretbe nem kell tőle csodát se várni.Az biztos a Tozo Pa1 se tökéletes de a 16 wattos Xiaomit lényegesen felül múlta.
A sima első outdoor Xiaomi még nagy ferrit mágnest kapott. Meg 1x18650 cella hajtotta így akku idő se valami ész rengető.Nagyon kíváncsi lennék a Tozo hogy szól a új 30 wattos Xiaomi ellen.
Egyik videós írta Xiaomi 15 órát megy 30 százalék hangerőn.
Nekem a Tozo Pa1 azért fel hangerőn tudja a 10 órát és az a D fine fél hangereje majd nem. Bass módba kicsit halkabb de flat módba egyenlő hangerő fél hangerőn és egy 600 grammos kis hangszóró esetén jónak érzem.
Csak hát nem audiofil.de 15e forint alatt egyik se az.
Árukeresőn körül néztem de nem igazán láttam új sláger terméket ami instant buy lenne magyar piacon még mindig sok a kínai szemét.
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #18738 üzenetére
Igen a flip 6 már 2 utas 1 mélykozep és 1 magas.
Még a Harman Kardon Luna ilyen 2 utas és a Charge 5 és 6.Kompakt méretbe így van jó basszus.
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #18737 üzenetére
Uboom X esetén használd a Oluv EQ amiket ő hangolt alkalmazásba ott lesz.
Outdoor Oluv EQ nagyon hangos és nem csalódsz benne110 decibel.
mivel Oluv dolgozott a hangoláson én nem játszottam egyéni eq mellet. Boom XXX meg brutális erős és mély basszust add.
Én is elégedett vagyok mert jó áron kaptam egy jó terméket.
Ha Zene kell elég jó erő van ebbe a hangszóróba.Nekem a Dockin D fine után ez a következő szint végre. Persze ez kicsit nehezebb hordozni de valamit valamiért.
Más hangszóró nem érdekelt a piacon sajnos nem igazán láttam a fejlődést.
Én meg early Bird áron vettem de nem hiszem a Go play 3 tutira meg éri a 3x felárat. Úgy hogy kevésbé védett és hordozható. -
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #18729 üzenetére
Kicsit elhelyezés függő is, meg a 7 Oluv EQ amivel lehet játszani. Nekem bent Indoor+ megy és bentre elég.
Kültéren Outdoor a igazi de beltérben is jó ha több basszust akarsz. Ár érték arányba jó az Earfun.
Én elégedett vagyok néha néztem milyen mély basszus jön ki belőle.
Boom XXX meg jó erős és mély basszust add. -
carl18
addikt
Az Uboom X alkalmazás mellet mutatja hol áll a töltöttség.
a Régi Dockin nem jelzi ezt vissza csak merülés előtt vált át pirosba.
De annál nem igazán tudtad hány százalék a töltöttség.Szóval le kopogok nagyon változott a világ és nekem nagyon be vált a Uboom X mindenre is.
Egy Onyx 3 ellen labdába se rúg, volt lehetőség a Onyx 3at hallani és olyan gyenge volt.Az új Earfun rengeteg hang EQ van led fények akku vissza jelzés. Nagyon mély basszus és 4 óra egy teljes töltés ideje.
Én elégedett vagyok és biztos az Anker se rossz de Earfun áron inkább Uboom X vennék.
Egy új Dockin D Fine Evo és 60e forint.
Annyiból van Uboom X is és még ha nagyobb is a Earfun szerintem jobb üzlet.
Jobb érték az adott árért, persze a Dockin is piac vezető volt ár érték arányba 2017 körül.
Akkor Oluv csatornája meg mutatta 140 euróért a Dockin D Fine a legjobb a piacon.
Sajnos nőt a verseny jó a Dockin még de nem a legjobb. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18560 üzenetére
Igen nem buktál mert 7 éve megy végül is.
Azt kell nézni az alatt örömet okozott.Igen ha több hangerő kell jó az olyan hangszóró amibe van tartalék. Meg számít hova akarod, Dockin ilyen elegáns modern de kényes. Könnyen szedi a sérüléseket.
Azért hozzá teszem valakinek egy Bluetooth hangszóró 2 évet alig bír ki. Ha 7 évesen ennyit bír az akku azt mutatja van még abba szufla.
Sajnos 10-15 év egy Lítium akku élet tartalma maximum. Valami ilyesmi rémlik nekem.Dockin D Fine Evo is van nekik cserélhető akkuval.
Bluetooth 5.1 sbc Codec. Csak 150 euró ami már nem olcsó persze volt infláció és társai.
Azért a 120Usd jobban Megéri főleg ha számít a hangerő.
De erről írtam régen egy erősebb hangszóró fél hangerőn többet bír mint egy kisebb Max hangerőn.Néha írtam a Cégnek de nincs tervbe új hangszórót csinálni. A D fine evonak jönne egy rádiós verzió.
Még az Earfun tudna csinálni egy D fine méretű Boomboxot. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18558 üzenetére
De azért attól is függ mennyi használja az ember. Ha Hidegbe télen mínusz fokok mindegyik hangszóró akkuja tönkre megy idővel.
Ez önmagában nem gyártó függő, mindegyik Lítium akkumulátor hajtja és annak a gyengeség a túl meleg túl hideg.
Akkor ha Max hangerőn megy Bass Boost az is tönkre teszi idővel a Woofert.
Meg mivel sokat gyártanak belőle nem mindegyik hangszóró sikerül olyan minőségbe le gyártani.
Kell szerencse meg kímélni a terméket.Nekem D fine Plus 4 éves vigyázztam rá nagyon de ez még mindig hibátlan.
Szerintem a Bluetooth hangszóró az amit elég 5-10 évente váltani. Ha nincs baja elmegy 10 évig is. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18556 üzenetére
Ez kapott bizony, 2 évett ment és hanyagság miatt mindig le volt ejtve 1,5 méte távolságból. Ez ment egy darabig, elsőnek a basszus veszett ki belőle.
A végső esés után már recsegett és torzított.
Nekem tetszett az ötlet hogy majd ebből lehet lesz egy javítás.
Javítás úgy olvastam 10E forint/Woofer áron megy.
Akkor ha én rendelek hozzá és méretre faragom a házat még mindig nincs garancia jól fog szólni.
A W-King X10 meg 22E volt postával és hibátlanul működik, a (Lassú töltést leszámítva) 15 óra.Ha a Dockin 7 évig elment nálad és elégedett vagy vele akkor lehet tovább is ki tart majd.
Most az egyik jó vétel ha újat akarsz és erősebbet, az Earfun Uboom X.
Sokkal nagyobb mint a D fine sokkal erősebb és hangosabb.
Ha nem viszed sehova vagy csak otthon használod elég jó opció.
Ha a D Fine elment 7 évet az uboom X is elmegy legalább ugyan ennyit. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18554 üzenetére
Sajnos ha a hangja se tőkéletes akkor valószínűleg valami hardveres károsodás érte.
Nekem van egy ugyan ilyen hibás hangszóró. W-King D8-Evolveo P6 néven fut a piacon.
Kaptam mert a hangszóró recseget, ezt leszámítva a hangszóró erősítő akku része tőkéletes.
Még pont azt írták többet ilyen hangszórót nem éri meg javítani mert a Woofer peremének javítását 10E vállalják minimum hangszórónként.
Nekem a Evolveo ingyen volt, de így se volt érdemes bele fogni.
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.
Ami nekem volt hangszóró úgy jutott ide hogy 20-30X alkalommal esett le 1,5 méter magasságból az útolsó esés viszont komolyan tönrke tette a Woofert.
Keresgéltem pót alkatrészt nem találtam, egy darabig jó ötlet lett volna javítani.
De a Charge2+ is van nekem JBL ami szintén hibás "Töltö áramkör hiba" és azt se érte meg javítgatni.
Alkatrésznek fel lehet rakni, én is úgy akarom eladni a Evolveot.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #18552 üzenetére
Üdv.
Sajnos sok mindentől függ akku állapot vagy a hangszóró mennyire kopott.
Én W King x10 vettem nem rég 22e forintba postával úgy hogy egész jó állapot és elég hangos is.
Szerintem a Sima D fine se igen ér többet 20e forintnál főleg ha a külső is viseltes állapotba van.
Még az akku nagy kérdő jel 7 év után de ha fél hangerőn el zenél 12 órát akkor az sincs rossz formába.
Nekem a sima D Fine új friss példány 4.0 Bluetooth.
Az ment 14 órát fél hangerőn egy teljes töltéssel.Nekem a D fine plus nem rég lett 4 éves.
Enyémen nincs horpadás se kopás. -
carl18
addikt
Üdv. Earfun Uboom x esetén második alkalom hogy 40 akku töltöttség után kicsit vissza vesz a hangerőből.
Olyan fél hangerőn hallgatom és második esett hogy 40 százalékos akku töltés alá megyek csökken a hangerő.
Olyan 2 decibel de azért feltűnő. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18455 üzenetére
Én is azt néztem a Uboom L óta majd nem 3 év telt el.
Következő Earfun Bluetooth hangszóró se jön hamarabb minimum 2 év múlva jön egy új generáció.Igen Aki vett Uboom Xt Oluv miatt adta meg a bizalmat.
de Most a 118 usd akciós ár még mindig simán jó. Csak a Forint túl gyenge ez miatt romlik a akció értéke.
Most azért egy Uboom X mondjuk 50e
Konkurencia? Go play 3 135E,Boombox 3 150e. Tribit Blast 65e akcióba, utoljára ennyi volt.Minden esetre az Uboom X még mindig Megéri.
-
carl18
addikt
válasz
Acélfarkas #18453 üzenetére
Biztos mivel nem áll jól anyagilag. Uboom L volt a első Uboom X a második. Biztos bele megy harmadik alkalommal is.
Válság jön és úgy láttom az Earfunnak is kell a vevő.
Én mondjuk Uboom X-el elégedett vagyok.
Csinálok kis akku idő tesztet mit bír. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18450 üzenetére
Ez egy jó hír.
sok Bluetooth hangszóró használja az akkut puffernek.
Azaz arról az akkurol kapja a energiát amit tölt ami akkunak nem tesz jót főleg nagyobb hangerőn.Én még írok az Earfunnak készítsen egy terméket Jbl Xtreme méret kategóriába.
Az Uboom L-től erősebb kéne de Uboom X alatt.
Az még pont hordozható lenne.Látok benne lehetőséget, egy Xtreme killer úgy hogy Oluv hangolja.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18448 üzenetére
Csak a D Fine hangja valahogy élesebb volt magas hangok szempontjából.
Persze a Uboom X egy Boombox így ebből basszusba az elsődleges jónak lenni.
Persze írtam ha nagyobb hangerő kell akkor még is csak jobb deal a Uboom X.
Sok egyéni EQ miatt a uboom x személyre szabható is.
Végtére is Indoor+ 50% esetén a 30 óra akku időt tudja, így azt mondom ez egy nagyon jó tartos megoldás.Nyilán led fények nélkül.
Ezért az árért amúgy se lehet komolyan belekötni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18446 üzenetére
Igen nekem mondjuk 0.33 után csak 0.41 volt opció.
Nem volt lehetőség választani.
Nekem Dockin D fine plus van a eredeti fel javítása nem a D fine 2.Csak úgy értem a Dockin hangja szebb és élesebb.
0.41 Firmware és Studio mód nem a igazi.
A flat gyári Edifier R1280Db is sokkal szebben szól.Ettől függetlenül jó az Uboom X a basszus brutálisan mély fél hangerőn és az akku is sokat bír.
Ha jól helyezi el az ember nincs vele baj. -
carl18
addikt
Egyenlőre csak a 0.33 Firmware teszt van alan esetén.
De kíváncsi azóta mit javult a Uboom X.Találtam egy Dockin Grafikon és a Túl tolt 120hz basszust le számítva nem lehet bele kötni.
persze Uboom X esetén látni kéne az Új firmware mennyit javít...
-
carl18
addikt
Üdv na japán énekes City pop mellet Uboom X Indoor+ hangerő 52%. Vs Dockin És Fine Plus 66%.
Azonos hangerő mellet és fül magasság és érdekes a végeredmény...
Szóval közép és magas frekvencián a D fine valahogy jobban ki adja az ének hangokat.
Valahogy még is nyitottabb a magas a Dockinba.Azt tudtam a Dockin magas hangokat remekül adja vissza. De fair módon nem fizetett teszt alatt le merem írni.
Tény az Uboom X brutális hangos ha oda tekeri az ember. -
carl18
addikt
Tegnap hallottam élőbe az Onyx 3at és attól az Uboom X sokkal mélyebb és erősebb.
szóval azt mondom jó alkotás ez.
Most ha az ember hangszórót akar és lehet nagyobb méret az Uboom X egy jó ajánlat.
Esetleg még az helyet hogy valaki venne egy Jbl xtreme 4-et annak az árán ki jön egy Uboom L és Uboom X így még egy harmadik hangszóró is belefér egy Motion Boom vagy akkármi.A soundcore Boom 2 is egész jó termék. Ha számít a hordozhatóság.
-
carl18
addikt
válasz
Yellow73_a #18404 üzenetére
A P5 hangszórón van Micro SD kártya nyilásá? Esetleg azért írja a zenei fájlformátumot.
Azok esetén szokták a gyártók feltüntetni.
Ha nekem kéne választani akkor a Bose Soundlink Flex lenne a befutó, a második a JBL FLip 6 lenne. A Többit nem hallottam így nem tudom biztosra ajánlani.
Esetleg ebbe az ár és méret kategóriába van még Earfun Uboom L is. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18385 üzenetére
Tanuló pénz nem volt végtére működik, úgy is alkalmi zene hallgatás lesz.
Van Uboom X Dockin és ez a X10 van neki váltása arra az esetre mikor töltön van.
Csak ha hirtelen zene kell ne ehhez nyúljon a ember.
Főleg ha nincs benne sok energia.
Earfun Uboom X Sound Demo Indoor+ 70%
Vettem egy kis demo videót az Uboom X-ről! -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18377 üzenetére
Amazon értékelések között kutattam hogy még is mit ír róla aki meg vette. Ott találtam más is panaszkodott arra hogy baromi lassú a töltése.
Ehhez képest a D fine hamar feltölt. De az Uboom X 3 óra alatt menet kész és sok más termék. Ezt a X10. Közel egy napig töltöd és utána viheted.
Szóval előre úgy kell készülni időbe kell töltőre rakni.
Így úgy érzem ez a X10 töltés miatt nagy ki ábrándulás nekem. Extrem lassú. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #18373 üzenetére
Az még nem rossz nem olyan rossz.
De ez a 15-20 óra elég meredek számomra. Ezzel a 3.3 wattal folyton töltön lehet ez.
Írtam valaki annyira kicsi az energia töltés közbe nem lehet hallgatni. Gyorsabban merül mint tölt.Mit gondolhatot a tervező a 6X18650 akkunak jó ez a 3 wattos töltés? Vagy lehet az akku minőségre rossz vagy a töltő áramkör gagyi.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18353 üzenetére
Ez rosszabb mint gondoltam. 3.3 wattal tölt a 5V2Amperes töltő. Tegnap este 8 körül rá dugtam most reggel le vettem és csak 70 százalékig jutott.
Este 11 óra után aludtam el reggel 7 után vettem le töltőröl... Rácsatlakoztam azt írja most 70 százalék.az a csoda 3.3 Watt mellet tölti egyáltalán.
A hangszóró azt írja 5V 2.4 amper így úgy gondolom meg hibásodott a gyári töltő elektronika. 9 ora alatt kéne 100 töltést elérni.
W King X10 powa -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18353 üzenetére
Jó lenne a X10 de 3kg ami azért nem túl könnyű. Így hogy az akkuja is lassan tölt meg hogy 6X18650 cella van hiba lehetőség.
Kicsit így csalódás és nem biztos jó ez így hosszú távon. Nagy előny hogy SD kártya lejátszás is van.
Így telefon nélkül is tud magába zeneket játszani.
Ez is hiányolom új termékekből.MOTION boom se lenne rossz de mióta Anker elkurta a új firmwaret azóta még se olyan biztató. Pedig csak 1.5kg ami kompakt.
Nincs mese az Earfun kell meg kérni készítsen egy harmadik terméket Uboom X és Uboom L közé.Az Uboom X nagyon tetszik de 4kg és 40cm nem az amit mindig magammal vinnék Max.
Úgy nálam 2kg az a határ amit még morogva de elviszek.Dockin D Fine akár.
Még gondoltam rá de a régi legenda volt valakinek a Soundcore Motion plus?
-
carl18
addikt
Na meg találtam a W King x10 gyenge pontját. A töltés nagyon lassú kemény 3.9 Watt.
A gyártó oldala azt írja 8-9 óra
Uboom X és Dockin 3 óra körül fel töltenek.
Szóval nem rossz a X 10 de a töltése türelem játék...Mint egy rossz vicc
15000mah így tölteni.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18348 üzenetére
Jó az a felirat "Max Power Sound" Ez valami egyéni fejlesztés?
Persze biztos szép, mert van rajta RGB ez miatt +30-50%-al többet ér.
Két ilyet össze lehet kötni így már kész a buli 15 percig, nem hiszem bír 30 percnél többet nagyobb hangerőn.
#18349SSlyTR
Én ma ki próbáltam, de múltkor is volt lehetőség hallani és nem esett le az állam.
Nem vártam sokat, max annyi előnye van max hangerőn is van valami basszusa.Most márkától független néha sok cég nem nézzi meg mit árul? vagy az embereknek nincs ennyire igénye egy normális minőségre. Szerintem ez minőségbe távol van attól amit egy mai 30 euros hangszóró tudni hozz.
Igen van több hangszóró nekik, de ez inkább a belépő szint. A Kérdés hány évet bír? és mennyiért? mert 20E forintba nem megéri kategória, 5-6E viszont nem rossz.
Az általam vásárolt W-King X10 ez mellet az év üzlete volt 22E forintba.
Nagyon megnézném mi van egy ilyen hangszóróba, nem nehéz találgatni.
Egy alap erősítő 2X8 watt, egy olcsó 18650-es akku BMS nélkül? 2 széles sávú olcsó kínai hangszóró 8 watt (8 OHM mellet) RGB led passzív membrán.
Valami ilyesmi szintet tudok bele képzelni.
Alibabán kemény 0,8 dollár....
-
carl18
addikt
Volt lehetőségem egy új terméket tesztelni, és hát mit mondjak nem az év ajánlata.
Energizer is gyárt bluetooth hangszórót 2X8 watt Bluetooth 5.2 és 1800 Mah akku, de ami nem maradhat ki az RGB fények.Kemény 4 óra akku idő, teljes hangerőn van már valami hangja nem hiszem az a kis akku ezt fent tudja tartani fél órán át.
Nekem mondjuk nem kéne. -
carl18
addikt
Van 7EQ beállítás és van erős mélye az Uboom X-nek is. Az Uboom X ahogy olvastam akár 38 hz-es basszus is képes vissza adni ami nagyon jónak számít.
Szerintem az Uboom X sokkal erősebb mint e a GO play és akku időbe is sokkal jobb lehet.Szóval én bátran merem írni, az Uboom X is erős basszusba.
Régen nekem is tetszett a Go Play 2 csak hát akkuja nem acélos és egy és a max hangereje se túl erős. Szóval én bátran írom az Uboom X Oluv EQ alatt több dolognak is meg tud felelni attól függ milyen zenét hallgatsz.
Indoor+ módba használgatom itthon és azt mondom tőkéletes. -
carl18
addikt
Mi esetbe nem add még egy bluetooth hangszóró bluetoothról zenét?
Mitől is robban fel egy RBMK reaktor?Nem biztos de 90% a bluetooth modul hibája/zárlata lehet a gondok mögött.
Talán gyártási hiba, érinkezés meglazult terhelés hatására vagy a gyártás minősége.
Elektronika topikba keres inkább a választ. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18332 üzenetére
Nagyon jó kérdés. Valami rá folyt? Amit be szívott a gumi. De nincs gond a hangját nem befolyásolja.
Igen az X10 jó anyaga van akkár csak a Dockinnak.
Meg kopogtattam mindegyik hangszórót a kezemmel.
Én is azt mondom ezt a anyagot kéne valami jobb dologgal be vonni. Csak a hang elég jó ez miatt kaphatna a hangszóró kis optikai tuningot.Jöhetne egy új model Earfun Uboom X prémium alatt.
Ahol Extra árért cserébe jönne a Extra Design. LDAC Codec és pár extra ami nem fért bele a Budget árba.
De ez csak állom és koncepció.Esetleg lehet kapni ilyen ön tapadós karbon fóliát azzal lehet érdemes lenne be vonni sokat dobna rajta. És még a hangszórót is védi.
lehet veszek és ki próbálom.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18326 üzenetére
Az attól is függ kinek mennyire számít a hordozhatóság, de az biztos az Uboom X sok terméket kivégez az akciós 118 dolláros árával.
Ha nem számít a méret akkor az Uboom X egy szuper ajánlatt. A Dockin és W-King se olcsobb, és még is Uboom X egy új bajnok a vidéken.
Nekem a sima eredeti W-King X10 van nem a 10-1 de ettől független jó kis termék ez.
De tény és való az Uboom X fényébe már sok termék nem éri meg az árát.
Persze ez is attól függ mennyire éri meg az Earfunnak 118 USD-be adni.
Nyilván most még az Uboom X hírének terjedni kell, de lesz lehet idővel állandó 160 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest