Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR
üzenetére
"Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
Az baj, hogy van viszonyítási alapod
...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság 
Amúgy a dizájn meg úgy az egész cucc tényleg pofás, lakáson belül baromi jól mutat, de a hangzás felejtős, mély az van bőven amúgy tompa ótvar az egész. Mondjuk ha szanaszét EQ-zod - ami amúgy is kötelező különben tuti kuka - egy-két zenei stílushoz elmegy (edm, deep house és társai)Nekem van belőle kettő is, az egyiket átalakítottam a másik még gyári állapotú de az is ki lesz miskárolva
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.Az viszont biztos, hogy amíg így megtudom oldani, nem is kell másik ekkora méretű bt hangszóró, ez így házon belül tökéletes, ha ettől hangosabb kell vannak itthon nagyobb és komolyabb hangrendszerek

Ez pont az tudja amire szükségem van, így nem kell az egész házat beüvőltettnem, ezt oda rakom ahova akarom és élvezetesen muzsikál körülöttem, ha egy kicsit megtolom neki rendesen mosolyra húzza számat...Ja amúgy ez tuning már a harmadik lesz ... hugomnak is össze kellett dobnom egyett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság 
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)