Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Persze, hogy nem boombox szint, nem is azt írtam, szerintem ezt kiveséztük már. Az xtremet viszont simán hozza, de nem is ez lényeg, nagyon jól szól és végre ez a dizájn egy méltó hangzást is kapott, ordító a különbség a gyári és a tuningolt között, mindig elszörnyedek mikor tesztelgetem őket egymás mellett.
Ezekről a woofer méretekről meg csak szösszenet,
... van egy NGS Wiild Punk 3 -am woofer 2x380 mm, brutál ahogy szól, de most volt itt kipróbálásra egy Partibox 320 2x165 mm, hát hogy is mondjam... kicsontozta basszusban az NGS-t... de lehetne még egy raklap példát felsorolni... szóval nem csak a méret a lényeg
kár ezen rugózni és a mm-ből kiindulni/következtetni, nem minden esetben állja meg a helyét
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... van egy NGS Wiild Punk 3 -am woofer 2x380 mm, brutál ahogy szól, de most volt itt kipróbálásra egy Partibox 320 2x165 mm, hát hogy is mondjam... kicsontozta basszusban az NGS-t... de lehetne még egy raklap példát felsorolni... szóval nem csak a méret a lényeg
kár ezen rugózni és a mm-ből kiindulni/következtetni, nem minden esetben állja meg a helyét