Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
" ... úgy látom sehol nem kapni ... " – volt már téma. Ha nem követed a topic-ot, akkor érdemes néha picit visszaolvasni. Konkrétumokat persze senki sem tud, mert akinek van ilyen hangszórója, az nem töri már magát, akinek meg nincs, az vagy lusta, vagy beletörődik az általad is beidézett üzenetbe ...
#19060 Aprósólyom
Elvileg app is akad (itt a PH!-n az utóbbi bt. fej-, fülhallgató tesztekben Virág Dani előszeretettel szokta használni...), de én a "developer options"-ben található beállításra esküszöm.#19063 carl18
" ... mert az Earfun le mondott róla." – nem hiszem. Szerintem most kezd el igazán befutni. Egyre több (és jobb teszt van fenn róla, amiben kb. mindent agyonver). Hülyék lennének leállítani. Szerintem ...
* update: most olvasom, hogy Oluv (ez tényleg "kattant", jó értelemben) még tovább reszelgeti a hangzást. Most újabb preset-eken dolgozik ...
#19066 ← nem az AI-t kell kérdezgetni, hanem írni kell a gyártónak!#19070 Sgt. Chris
"Ami tudja a rádiót is ... " – ilyet 99,999%, hogy nem fogsz találni. Minek a rádió? Ahol használnád nincs wifi, és a telefon sincs nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest