- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19812 üzenetére
Tudom, hogy cserélhető, de mivel ilyen "két csavaros" megoldás, ezért drága, és spec. akksi kell bele. Jó lenne tudni, hogy pl. az a külső akksi bontható-e (ezáltal cserélhetőek-e benne a cellák?)
#19813 francz'70
Anno valamelyik kis Anker hangszórót, ja meg az egyik kisebb Tribit-et, – amihez szintén nem volt app – próbáltam eq-val, de akkor sem a telefonban lévő általában a használhatatlanságot súrolóval, hanem ViPER4Android-al (akkor még volt root-om ...).
Szóval egy olyan hangszórót, ami kicsi, és/vagy nincs hozzá app (gyári eq. lehetőség) tényleg jobbá lehet tenni, de a legtöbb mai Soundcore, Tribit, Uboom hangszóró estén szerintem csak rontani lehet a hangzást.
Legfőképp azért, mert ezek a hangszórók kb. mindig "ki vannak hajtva" az adott hangerőhöz képest. Ezt a DSP általában jól kezeli, és ezt bukod egy külső eq. esetén, ahol ugye kb. 10-25 %-os hangerő-lépésenként kellene, hogy állítsd a hangzást ahhoz, hogy kihozd a maximumot, de torzítás ne legyen."Amúgy volt már olyan, hogy egy bt speaker-re ráengedted és nem éreztél benne lehetőséget?"
A legutóbbi három hangszóróm esetén (Boom, Motion+, Uboom X) fel sem merült, hogy külső eq.-t használjak.#19814 bwoay
"de pont azt írta, hogy ne úgy legyen cserélhető, mint ezekben ... " -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19812 üzenetére
hát barátom pedig azok közép mély sugárzók.csak le vannak választva melytől ne zavarja egyik másikat
egy dedikált direkt közép tartományú hangszórónak nem kell ekkora kilengés sőt se mekkora legtöbb esetben fixek nézz már rá erre a képre ezeknek van olyan kilengése mint egy subnak meg hova ekkora mágnes egy közép hangszóróra főleg emelt pille is hűtés szolgálja tekercsnek nagy kilengések során
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19812 üzenetére
de pont azt írta, hogy ne úgy legyen cserélhető, mint ezekben, amitől méregdrága lett az Xtreme 4 is. nem beszélve arról, hogy annyiba kerül az akku, mint amennyiért Uboom X-eket vásároltunk itt jópáran.
én nem tudom, hogy hangzásban kinek az etalon a JBL, nekem szerencsére nem. a többi gyártó is azért hozzájuk viszonyít, mert az emberek túlnyomó többsége vakon követi ezt a brandet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest