Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
" ... a 8 éves hangszóróm után ... " – sokkot fogsz kapni.
" .. amúgy szeretek csomagot várni ... " – hááát. ha UPS lesz a futár, és eléggé vidéken laksz, akkor még lehet teljesül az óhajod.
(a részletekért olvass vissza, vagy kérdezd carl18-at)#19024 bwoay
" ... Magyarországot kiválasztva átáll HUF-ra, ezért nem értettem a dolláros árat, amire hivatkoztatok. Gondolom a 104 USD ... "
A dolláros trükk az Earfün-nél működött (ők még most is 1:1-be váltják az Eur-t és a dolcsit). Tribit-nél szerintem nem, de nincs személyes tapasztalatom.#19025 carl18
" ... 104 Usd nem tudom milyen árfolyam lesz 40e+ forint."Pedig nem bonyesz.Látom közben kimatekoltad Te is.
Teljes megtakarítás: 10.780 Ft, ami szerintük 26$ → 1$ = ~414,62 Ft.
Miközben az igazából most inkább 359,50 Ft. Ők is 1:1-be váltanak, csak az Eur-val. Szopi.
Szerintem ezen nem kell / érdemes leakadni. Meg kell nézni, hogy mit kap az ember ma itthon ~45e Ft-ért, és nincs kérdés (max. esetleg Uboom X még olcsóbban
)
Hmm...
ezt ajánlom neked, mert tudom te szereted a nagy woofer-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi