- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18989 üzenetére
Sajnos a belépő szinten vagy ahol a gyártó nem drágán gyárt ott nem igazán van bass Heavy Hangzás.
Uboom X esetén van Boom XXX ami elég komoly basszust add. Nem rég jelent meg a hangszóró 5 hónapja de most talán ez egyik legjobb vétel most a piacon. Főleg elérhető áron néha 50e magyarba akciósan. Gyártó oldalán 120 dollár és csak erős és mély basszust tud ha az szereted.
38hz ahova le képes menni, nekem is ilyen van December óta.Én is láttam a Bang baja egy Xtreme széria több basszust add az ellen mérték és az Xtreme felül múlta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Assetto Corsa EVO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest