Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18897 üzenetére
Oluv csak megkapta valahonnan az ukázt, hogy tegye ki az amazon-os link-eket ...
Viszont aki vásárolt már amazon-ról tudja, hogy a végső ár – pláne magyar címre – nagyon nem az lesz, mint amit a termék oldalán lát ...
Szóval még mindig a gyártó oldala a legolcsóbb. A 112$ pedig azért "nem rossz", mert – ha emlékszel rá – mi is annyiért vettük.#18899 Bullitz
Tényleg nem játszik a magyar cím. Egy pillanatig azt hittem, hogy rájöttek 1 Eur ≠ 1 USD, de nem. Az EU-s shop esetén is ugyanez a helyzet. A desztinációval lehet gond ...
Lehet carl18 rendelését követően még mindig keresik a megfelelő szállítócéget.
FYI: osztrák címre viszont lehet. Ha van kinn ismerős, akkor érdemes lehet "futni egy kört".Jelentem én Magyarországon élek, és semmi pénzért nem mennék el innen sehová. Vannak itt is jó akciók, és ha az ember figyel, és/vagy élelmes, akkor itt is (innen is) minden megoldható. Speciel az Uboom X-et anno itthonról többen 112$-ért szereztük be.
Ha már élelmesség: én írnék nekik a helyedben ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest