- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #18821 üzenetére
Annyit még nem használtam, hogy kiderüljön. Itthon nem nagyon van szükség rájuk, egyelőre csak próbálgattam. De ha nem teszt célból mennek, max fél hangerő. Sokat gondolkodtam a soundcore motion 100/300-on is, főleg a kikapcsolható rendszerhangok miatt, de hallottam egy elég jó összehasonlítást tws-ben (2 x Motion 300 vs 2 x xiaomi) és ott nagyon maggyőző volt. És mindezt fél áron.
Semmiképp sem cserélem csak ezért az aksikat, majd ha már meghaltak benne. Az a powerbank megoldás nekem is eszembe jutott. Van egy csomó ilyenem, szóval venni sem kell. Bár őszintén szólva sokat nem használom ezeket a bt hangszórókat, pláne nem szabadban, ahol nincs áram.
Egy envaya 100-ban kicseréltem már, az nagyon torzított már kis hangerőn is, utána jó lett. Csak most sehol se találom. Van abból még egy, abban mostanra halt meg, töltőn se szól rendesen, folyton berecseg. A 250-es envayában is cseréltem, de az nem lett jó. Aksiról el sem indul, töltőn igen, de ha fél hangerőnél feljebb tekerem, leáll. Lehet valami gagyi hamis aksit kaptam (itta fórumon). Bár nekem a 100-as hangja mindig is jobban tetszett, a 250 csak brummog, a 100 sokkal kiegyensúlyozottabb, van azét mélye is, de szebb a magasa.
Nem vagyok nagy híve az öncélú basszusoknak, a kocsiban is van egy 30cm-es Focal egy 30 literes zárt ládában, és épp csak annyira van feltekerve, hogy még ne halljam, de ha lekapcsolom észre vegyem a hiányát. Nem hangerőt, csak energiát ad a mélyeknek. A 16cm Morel elate 6.2 szert szinte önmagában is elég, így inkább 2.5 utas a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest