- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18893 üzenetére
Nem most néztem írta Earfun ki akarja üríteni a amazon raktárat.
104 Usd 38e forint.
Csak az se értem ha Oluv olyan kis részesedést kap Uboom X után miért foglalkozik még vele.
Uboom X akciót egyből ki rakja, akkor csak kap valamit cserébe.Még Oluv se tudja mi a raktár ürítés célja és hogy a termék gyártása leáll vagy jön majd új tétel.
Minden esetére én a 112 Usd árat se bántam egy napig se. Csak a hosszú szállítás volt idegesítő. Majd 2 hónap várakozás azért nem volt semmi meg a ups kommunikáció.
Pedig ennek ennyiért simán van piaca csak sokan nem értenek hozzá és inkább veszik a média márkba a Sencor és többi kínai vackot túl árazottan.
Egy termék hiába jó ha nincs mögötte marketing és az emberek nem ismerik akkor hiába.De ha Uboom X 38e akkor a T6 Max 10e forintot érne maximum vagy annyit se.....
Ha már ár érték arányt is nézzük meg a hang minőség.
Egyik hazai boltba a 2x8 wattos kínai vackot árulják 18e forintért. Ilyen 1x18650 akku és kapu garancia mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest