- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18959 üzenetére
Mirtune-t mar lattam 20 alatt teljesen uj allapotut. Alan emlitett olyat, hogy ez az egy mely ket magas elrendezes nagyon nem szerencses es ritkan mukodik. Valszeg itt is ez van.
Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolemPedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
A vamhaborus kerdesredre, szerintem itt durvan elszabadulnak az arak. Kinat egyebkent is utalja trupyboy, eleg visszagondolni mit csinalt a huawei-el. 104% vammal ki is vonta oket az amcsi piacrol, kinaiak meg 84%os vammal viszonoztak a gesztust. Ez nem jelent jot. Lehet a vegen a huawei jon ki belole jol, mert ok mar reg atalltak sajat hazon belul fejleszteni mindent.
Mondjuk erdekes, hogy trump az oroszokat nem vamolja...
Szerintem nagyon rossz oldalra alltunk. Kar volt trump f@szat szopni, mert legelso alkalommal elismerte, hogy a korrupt kormanyunk miatt is vezeti be eu-ra a vamokatLesz itt meg rubel forint helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest