- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18959 üzenetére
Mirtune-t mar lattam 20 alatt teljesen uj allapotut. Alan emlitett olyat, hogy ez az egy mely ket magas elrendezes nagyon nem szerencses es ritkan mukodik. Valszeg itt is ez van.
Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolemPedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
A vamhaborus kerdesredre, szerintem itt durvan elszabadulnak az arak. Kinat egyebkent is utalja trupyboy, eleg visszagondolni mit csinalt a huawei-el. 104% vammal ki is vonta oket az amcsi piacrol, kinaiak meg 84%os vammal viszonoztak a gesztust. Ez nem jelent jot. Lehet a vegen a huawei jon ki belole jol, mert ok mar reg atalltak sajat hazon belul fejleszteni mindent.
Mondjuk erdekes, hogy trump az oroszokat nem vamolja...
Szerintem nagyon rossz oldalra alltunk. Kar volt trump f@szat szopni, mert legelso alkalommal elismerte, hogy a korrupt kormanyunk miatt is vezeti be eu-ra a vamokatLesz itt meg rubel forint helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest