- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Mirtune-t mar lattam 20 alatt teljesen uj allapotut. Alan emlitett olyat, hogy ez az egy mely ket magas elrendezes nagyon nem szerencses es ritkan mukodik. Valszeg itt is ez van.
Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
A vamhaborus kerdesredre, szerintem itt durvan elszabadulnak az arak. Kinat egyebkent is utalja trupyboy, eleg visszagondolni mit csinalt a huawei-el. 104% vammal ki is vonta oket az amcsi piacrol, kinaiak meg 84%os vammal viszonoztak a gesztust. Ez nem jelent jot. Lehet a vegen a huawei jon ki belole jol, mert ok mar reg atalltak sajat hazon belul fejleszteni mindent.
Mondjuk erdekes, hogy trump az oroszokat nem vamolja...
Szerintem nagyon rossz oldalra alltunk. Kar volt trump f@szat szopni, mert legelso alkalommal elismerte, hogy a korrupt kormanyunk miatt is vezeti be eu-ra a vamokat
Lesz itt meg rubel forint helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
Lesz itt meg rubel forint helyett