Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
válasz
carl18
üzenetére
Igazából az áráért nem volt rossz opció anno mikor az elsőt vettem, akkor volt 25e. Így most a kettő sztereóban viszonylag jól szól. De elgondolkodtam,hogy frissítenék más márkára. Amúgy a régebbi az már kapott egy borulást kocsitetőről is egy 2 méteres betonárokba esett bele, de igazából a passzív membránoknál az egyik műanyag gyűrű letört. De kibírta az esést. Azóta is teljesen jól működik
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.De az ajánlott uboom x tetszik.
Köszi a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- DJI topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Pulsar Gaming Gears X2V2 Mini Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.