Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, UPS-szel máris kezdődnek a fura dolgok…
Érkezett egy ilyen e-mail délután, csakúgy a semmiből:
”Delivery attempted today at 5:01 PMUnfortunately, UPS wasn't able to complete your delivery and needs additional information to try again. We're sorry for the inconvenience.”
Benne két lehetőséggel, miszerint “contact UPS”, valamint egy “Track your order” gomb, ahol három bejegyzést látok a mai napon, de ez sem segít nekem sokat.
Nem is értem, hogy min akadékoskodnak, mert rendesen ott van a cím, a nevemmel együtt (utca név ugyan ékezetek nélkül, de ezzel még senki másnak nem volt gondja).
Mivel nem kaptam semmi kontaktot, amin keresztül tudnék valakivel egyeztetni (a “contact UPS” linken semmi találat sincs “hungary” keresőszóra), várok hogy holnap hátha történik valami…
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest