Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Én sem úgy gondoltam, hogy adnak hozzá eq-t, hanem eleve egy beégetett algoritmus gondoskodik arról, hogy a lehetőségekhez képest lineáris legyen a frekvenciamenet. nem hinném, hogy egy szélessávú hangszórót ilyen kis dobozban csak a passzív membránnal ilyen lineárisra lehetne hangolni. - vagy ezt jelentené az "aktív DSP"
a sztereó hatás érdekes, de ezt a kütyüt szerintem kevésbé zenehallgatásra fogom használni, inkább háttérzenélésre, ott nincs nagy szerepe a színpadképnek. és nem is otthon, így nekem fontosabb inkább a hordozhatóság és vízállóság
én általában útközben is kábeles fejhallgatóval hallgatok, ha lehet HD zenét: foobar app --> audiquest dragonhfly --> B&W P5 láncon és ez is gyakrabban lesz kábellel összekötve mint BT. jobb a hangminősége és kevesebbet is fogyaszt. equalizert sosem piszkálom, ezt ezután sem fogom és ahogy látom a Denonnál nem is kell, ez plusz pont nekem. úgyhogy szerintem arra billen a mérleg nyelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ingatlanos topic!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi