Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Skillet
üzenetére
Én úgy látom, hogy nagy a Mac Audiónál nagy a szórás minőségben. Nem tudom, milyen arányban terveznek vagy csak simán logóznak termékeket, de már láttam párat visszaköszönni más márkanév alatt. Van is egy BT Elite 2000 tőlük, amely anno 6990 Ft-ért viccesen jó ajánlat volt, de pl. a BT Elite 5000 meg egyenesen a legrosszabb bluetoothos cucc volt, amit valaha hallottam. Szóval nem tartom kizártnak, hogy ár-érték arányban lehet még jót kifogni, de ha lehet, érdemes meghallgatni vásárlás előtt (a helyi Euronicsban sok ki volt állítva, amikor legutóbb arra jártam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Arch Linux
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest