Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkövettem olyan hibát, hogy valamelyik vasárnap bevittem melóba az UboomX-et, hogy jobban teljen az idő, aztán már azon veszem észre magam, hogy már hétköznapokon is sűrűbben viszem be, mert rácuppannak a kollégák is, szinte igénylik a létét, miközben nekem elég lenne csak alkalmanként hurcolgatnom be és ki…

Olyanra gondoltam, hogy mégse a saját hangszórót kelljen cipelgetni, kéne szerezni oda melóba egy állandó hangszórót, maximum valami 25eFt-os költségig (az árát szétdobnánk kollégákkal).
Használt valami is bőségesen megfelelne, így el is kezdtem nézelődni Aprón és pl geri0 nevű eladót látom, hogy több hangszórót is hirdet.
Esetleg valamelyik hangszórójáról van valakinek személyes tapasztalat, hogy esetleg melyik érhetné meg?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi