Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkövettem olyan hibát, hogy valamelyik vasárnap bevittem melóba az UboomX-et, hogy jobban teljen az idő, aztán már azon veszem észre magam, hogy már hétköznapokon is sűrűbben viszem be, mert rácuppannak a kollégák is, szinte igénylik a létét, miközben nekem elég lenne csak alkalmanként hurcolgatnom be és ki…

Olyanra gondoltam, hogy mégse a saját hangszórót kelljen cipelgetni, kéne szerezni oda melóba egy állandó hangszórót, maximum valami 25eFt-os költségig (az árát szétdobnánk kollégákkal).
Használt valami is bőségesen megfelelne, így el is kezdtem nézelődni Aprón és pl geri0 nevű eladót látom, hogy több hangszórót is hirdet.
Esetleg valamelyik hangszórójáról van valakinek személyes tapasztalat, hogy esetleg melyik érhetné meg?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest