Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkövettem olyan hibát, hogy valamelyik vasárnap bevittem melóba az UboomX-et, hogy jobban teljen az idő, aztán már azon veszem észre magam, hogy már hétköznapokon is sűrűbben viszem be, mert rácuppannak a kollégák is, szinte igénylik a létét, miközben nekem elég lenne csak alkalmanként hurcolgatnom be és ki…

Olyanra gondoltam, hogy mégse a saját hangszórót kelljen cipelgetni, kéne szerezni oda melóba egy állandó hangszórót, maximum valami 25eFt-os költségig (az árát szétdobnánk kollégákkal).
Használt valami is bőségesen megfelelne, így el is kezdtem nézelődni Aprón és pl geri0 nevű eladót látom, hogy több hangszórót is hirdet.
Esetleg valamelyik hangszórójáról van valakinek személyes tapasztalat, hogy esetleg melyik érhetné meg?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest