Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19953 üzenetére
" ... én azokat pont nem használom ... "
Nem csak az változott, de azok sokkal jobban, mint a többi, amiket csak finomhangolt. Egyébként szerintem tisztább (ének, felsőbb regiszterek) lett a hangzás. Bővebben: link#19959
" ... tribit stormbox blast 1/2 hogy hogy nem ajánlja már senki??"
Neked kellene? Mire nem elég az, amid most van? Égeti a kezedet a pénz?
Az 1-nél szerintem jobb az Uboom X (és talán a 2-nél is, ha a nagyobb teljesítményt kivesszük a képletből). A 2-es ezen kívül dög nagy, és sár-nehéz.
Egyébként mindegyik jó lehet, a kérdés, mire kell (és milyen kompromisszumokat hajlandó meghozni az ember).#19955 Zοltta
" ... W-King X20 teszteket nézve jobban szólna mint ... "
Mit jelent a "jobb"? Hangosabb? Jó eséllyel. A W-King-ek arról híresek (ha nem is annyira a hangminőségről). Még nem hallgattam meg a tesztet, csak beleolvastam a kommentekbe. Az első: "The BB3 performs better indoors & the X20 performs better outdoors. I can say this because I own both speakers. (...) The BB3 has more resonant deep bass. The X20 sounds better at the loudest volumes indoors or outdoors."
Vagyis, ha az kell, hogy minél hangosabb legyen, – a súly és méret sem számít – akkor jó választás lehet." ... vettem egy Charge 3 at (...) Alig volt használva ... " – akkor arra tényleg nem volt szükséged.
" ... elösször az egyik hangszóró krepált be azután az akksi ... " – mindez már gar. időn túl?"Earfun Uboom X ezt sem igazán lehet kapni már.... "
Én az amazon.de-n látom, de itthon és a gyártónál megint nincs. Érdekes ..."Ennyiért megéri a Boom 2 Plus?" – most, hogy az Uboom X nincs, vagy csak drágábban, simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch V2
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest