Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz carl18 #19812 üzenetére

Tudom, hogy cserélhető, de mivel ilyen "két csavaros" megoldás, ezért drága, és spec. akksi kell bele. Jó lenne tudni, hogy pl. az a külső akksi bontható-e (ezáltal cserélhetőek-e benne a cellák?)

#19813 francz'70
    Anno valamelyik kis Anker hangszórót, ja meg az egyik kisebb Tribit-et, – amihez szintén nem volt app – próbáltam eq-val, de akkor sem a telefonban lévő általában a használhatatlanságot súrolóval, hanem ViPER4Android-al (akkor még volt root-om ...).
    Szóval egy olyan hangszórót, ami kicsi, és/vagy nincs hozzá app (gyári eq. lehetőség) tényleg jobbá lehet tenni, de a legtöbb mai Soundcore, Tribit, Uboom hangszóró estén szerintem csak rontani lehet a hangzást.
    Legfőképp azért, mert ezek a hangszórók kb. mindig "ki vannak hajtva" az adott hangerőhöz képest. Ezt a DSP általában jól kezeli, és ezt bukod egy külső eq. esetén, ahol ugye kb. 10-25 %-os hangerő-lépésenként kellene, hogy állítsd a hangzást ahhoz, hogy kihozd a maximumot, de torzítás ne legyen.

"Amúgy volt már olyan, hogy egy bt speaker-re ráengedted és nem éreztél benne lehetőséget?"
    A legutóbbi három hangszóróm esetén (Boom, Motion+, Uboom X) fel sem merült, hogy külső eq.-t használjak.

#19814 bwoay
    "de pont azt írta, hogy ne úgy legyen cserélhető, mint ezekben ... " :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés