- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Örülök, hogy megjött, és így elsőre tetszik (szerintem ez később se fog változni.
Én még nem teszteltem az üzemidőt (nem is hiszem, hogy fogom), de azt érzékelem, hogy alig kell tölteni (pláne azon a hangerőn, ahogy én használom).
Nálam is alapvetően beltérben van használva. Preset-ek közül az Indoor+ és a Desktop (gyári fw.-ben Studio) módok között szoktam váltogatni (elhelyezéstől függően).
Filmezéskor és koncert anyag hallgatása alkalmával (főleg egy nagyobb szobában) párszor benyomtam az Outdoor+ -t ..." ... kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni."
Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még.
Nem hiszem, hogy kategóriába (ár, méret, teljesítmény) találtok versenytársat, de izgi lenne összemérni mondjuk egy JBL Authentics 300-al, egy Klipsch The Three Plus-al (bár ez nem hordozható)." ... a Boom 2 Plust kerülgettem ... " – én is nagyon vártam, nézegettem – pontosabban hallgattam – teszteket, de engem nem győzött meg, így vártam. Érdemes volt.
" ... tegnap mintha 96%-ot mutatott volna .... "
Maradjunk annyiban, hogy az akksi visszajelzés nem "tű pontos".#19164 fery02
Szemlátomást nem ment át nekik az üzenet. Mind1, szerintem elég ha – ahogy írod – elteszed a levelezést és ha ne adj' Isten gond lenne az említett időintervallumban, akkor tudsz majd rá hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
- Béta iOS-t használók topikja
- DJI topic
- Asztrofotózás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest