- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17980 üzenetére
"rtam is, hogy hiszek neked, sot nekem mar alapbol olyan erzesem volt, hogy egyik darab igy sikerul, a masik ugy. Nagyon vegyes volt a tesztek"
Nem vegyes tesztnek hívják hanem fizetett szponzoráció.
Nyilván ilyen teszteknél érdekes mindig ott lesz a linkje a terméknek hol és mennyiért kaphatod meg.Dícsérik mert el kell adni így működik a kereskedelem.
Azért én nem gondolom 2db T6 Max között ilyen gyártási különbség volna.
Oluvnak volt egy Tronsmart tesztje, és ő is azt írta horror a hangolása.
Alan se igazán csinál és használ Tronsmart hangszórót tesztre.A T6 Max árán meg már kapni W-King D8-at is ami nyilván szerintem megint más liga.
Meg a másik ami kiakasztott mikor sokszor olyanok mondják egy adott hangszóróra ár-érték arány bajnok akik a piac többi versenyzőjét nem is ismerik.
Ár-érték arány akkor fair ha a többi versenyzőt is szemügyre veszük.
Kb ez olyan mint egy futóverseny, futsz de nincs több versenyző és megnyerted mert nem volt kit legyőzni.Csak ugye mikor mondjuk egy nem fizetett teszten ahol mondjuk abba a méretbe és árba még 10 hangszórót oda rakunk mellé nem biztos nem ilyen lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest