Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Közvetlen a kettőt összehasonlító videót eddig nem találtam ... "
Én se, de a hallottak alapján én az XSound Mega-t - szigorúan a mélyek mennyisége szempontjából - a Motion+ és a Boom közé tenném." ... hogy lágyabb, kevésbé ütősek a mélyeik." - érdekes, amit írsz. Van a YT-n ez a Gedeon csávó, aki hifi-s (ezt most szó szerint kell érteni, mert nála minden motyó a több 100e ill. milliós kategóriába esik) vonalon szokott úgy beszélni a zenéről, mint egy borkóstoló a borról.
: ilyen, meg olyan a lecsengése a zenének, testes, tolakodó, stb. (vissza se tudom idézni, érdemes megnézni pár videóját).
Nos a lényeg, hogy ott szerintem van (lehet) értelme ilyen finomságokba belemenni. Ezeknél a bt. hangszóróknál viszont szerintem nem. Itt vagy lemegy elég mélyre (és ez nem összekeverendő azzal, hogy a mély-közepet megtolják, aztán olyan mintha) vagy sem.
A Soundcore-ok - teszem hozzá - sajnos nem mennek igazán mélyre.
Ezt én azért nem nevezném Soundcore specifikus hangzásnak, mert a fej- és fülhallgatóinál nincs ilyen gond. Ott persze könnyebb ezt megoldani, de szemlátomást a bt. hangszórós vonalba egyébként sem tesznek egy ideje olyan energiát / pénzt, mint a TWS-ekbe.
Szóval, ha most mély kell, akkor StormBox Blast (vagy mondjuk a Devialet Mania "picit" többért
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: ilyen, meg olyan a lecsengése a zenének, testes, tolakodó, stb. (vissza se tudom idézni, érdemes megnézni pár videóját).
)