Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #14671 üzenetére
Összehasonlító videók alapján.
Közvetlen a kettőt összehasonlító videót eddig nem találtam, de kb. akkora a különbség pl. egy Motion+-hoz képest mindkettőnél.Nyilván ez csalóka, mert neten nem jön át teljesen, de ha kb. hasonlót tud, az nekem elég fele méret esetén.
Nekem van (inkább csak volt) Motion Boom-om, és Motion+-om is, és a valóság elég közel van mondjuk Alan Ross videóihoza Superlux fejhallgatón hallgatva. Logikus, hogy a Mega is jól elképzelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nintendo Switch 2
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest