Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Szeretnék vásárolni bluetooth hangszórót, két típussal szemezgetek, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Volt már jópár BT-s hangszóróm (iON, Tronsmart, JBL, KitSound, Huawei, meg a jóég tudja, mik), eléggé rá vagyok gyógyulva a témára, most is egy minőségi darabot szeretnék.
A JBL Charge 5-ös és a JBL Xtreme 1-es között vacillálok. Egyiket sem hallottam, egyelőre csak teszteket olvasgatok / nézegetek. Előbbi mellett szól, hogy frissebb technológia, utóbbi mellett, hogy egy szinttel a Charge fölött van kategóriában, illetve 2 x 20W (míg előbbi 1 x 30W), viszont már nem gyártják, a használt példányok eléggé leharcoltak, többet úgy hirdetnek, hogy az akksija már kuka, vagy nagyon gyenge. Kapható hozzá egyáltalán? Minőségben a régebbi többet tudhat, mint az újabb?
Fontos, hogy kizárólag beltéren használnám, egyik helyiségből vinném a másikba, max 30 nm-es teret kellene kitöltenie. Nem az a lényeg, hogy lebontsa a házat, sokkal inkább a hangja a fontos!
Nem akarok újra abba a hibába esni, hogy veszek egy overkill terméket - volt már szuperjól és szupernagyot szóló, kültérre szánt BT partihangfalam, de el kellett adnom, egyszerűen túl sok volt beltérre...
A Charge 5-ösből a használttól sem félek, ha meg tudom hallgatni, és megbízható, leinformálható PH-s tagtól lenne. Újonnan 60 ezerért kapható, furcsa módon használtan 50-ért akarják adni, amit őszintén szólva nem értek, egy 10-est akkor már megér nekem, hogy új legyen.
Mi a véleményetek? Ti melyiket ajánlanátok, és miért?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest